Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Gras zaaien en hoogstam fruitbomen aanplanten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gras zaaien en hoogstam fruitbomen aanplanten:

Gras zaaien en hoogstam fruitbomen aanplanten

Ik ben op zoek naar iemand die een braakliggend terrain van 30 are kan inzaaien met gras en er 6 hoogstam fruitbomen op kan planten.

Tuin gelijkmaken en gras zaaien

Tuin gelijktrekken en gras inzaaien. Dit voor zo een 400 m².

Aanleg tuin, oprit en terras

Plaatsen houten tuinschermen: 2 kanten. Oude schermen zijn reeds weg. Egaliseren grond en zaaien van gras en aanplantingen. Tuin : oppervlakte : 150 m². Aanleg oprit in klinkers en terras .

Kleine tuin terug proper leggen + aanplanten boompjes

Heb een kleine tuin van 15m² die terug proper gelegd zou moeten worden gelijk trekken + gras inzaaien Heb het zelf al wel 2 x omgespit. ( weet zelf niet of de aarde nog in orde is om al te zaaien ) Heb vooraan het huis ook stuk of 6 buxussen staan die zo goed als dood zijn hier zou ik een alternatief voor willen hebben met boompjes of planten die goed dichtgroeien als lage haag en weinig onderhoud nodig hebben .

Voortuin aanleggen

Voortuin gazon aanleggen. Eerst omploegen, gelijk trekken en daarna gras zaaien voor 150 vierkante meter.

Tuin heraanleggen

Bestaande grasmat en struiken eruit en terug aanleggen. De oppervlakte is 200 m² Ook opnieuw gras zaaien.

Heraanleggen van gazon

Ik wil op korte termijn (best nog in april) mijn gazon laten heraanleggen. De oppervlakte van de gazon is ca. 800m². De gazon is gemakkelijk te bereiken via een toegangsweg achter mijn grond. Ikzelf zou op de komende dagen de gazon al dood sproeien. Hierna zou door de tuinaanlegger de oude gazon er afgehaald moeten worden + terug nivelleren en ook 3-5cm compost invoeren + gras zaaien.

Tuin egaliseren en aanleggen van grasmatten

Het betreft hier om een nieuwbouwproject. We willen de grond laten egaliseren en gras zaaien of grasmatten leggen. Het betreft hier om zo een 511 m².