Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Grasmatten leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grasmatten leggen:

Aanleggen nieuwe tuin

Wij willen een volledige tuin laten aanleggen rondom een nieuwbouw: afgraven, grasmatten, beplanting, terras aanleggen en oprit aanleggen. Wij horen graag enkele ideeën en gratis offertes om dan een afspraak vast te leggen voor de uitvoering. Oppervlakte : 300 m². terras aan te leggen.

Nieuw gazon aanleggen

Oud gazon verwijderen of kapot spuiten,omfrezen en egalizeren(moet wat opgehoogd worden). Nieuw gras zaaien of grasmatten leggen.(+/-50m²)

Grasmatten plaatsen

Grasmatten leggen in stadstuin dit voor 78 m².

Leggen van grasmatten

Wij zijn onlangs verhuisd naar Londerzeel en willen in onze achtertuin grasmatten leggen. Mijn man gaat zelf de afboording plaatsen, betonnen boordsteen met daarnaast nog een klinker om gemakkelijk het gras af te rijden. De te leggen grasmatten zou gaan om plusminus 131 m2.

Grasmatten leggen

85 m² grasmatten plaatsen. Grond is onkruidvrij en gefreesd maar dient wel genivelleerd te worden.

Tuin aanleggen

De tuin dient volledig aangelegd te worden. Is een nieuwe tuin. Gazon te leggen in grasmatten. Oppervlakte 60 m². Afrastering plaatsen.

Zand weghalen, grasmatten leggen en een nieuwe haag voorzien

15 à 20 cm zand weghalen en een heg die weg moet om dan terug op te vullen met zwart zand Hierna gramatten leggen en een ander soort heg of plant voorzien. Dit voor een oppverlakte van 30 m².

Grasmatten leggen

Ik wil mijn achtertuin renoveren door grasmatten te leggen. De tuin is 4m op 18 meter.