Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Nieuwe grasmatten leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe grasmatten leggen:

Grasmatten leggen

Heraanleg van terras :remedie tegen definitief verwijderen of tegenhouden van onkruid om vervolgens grasmaten te plaatsen (liefst waar nadien geen werk meer aan is noch het hoeven af te rijden), Boven op betontegels grasmatten leggen. Oppervlakte : 20m².

Grasmatten leggen in tuin

Wij hebben onze woning gerenoveerd en willen nu in de tuin (5m X 5m ongeveer) graszoden laten leggen zodat we meteen een verzorgde tuin hebben.

Nieuwe grasmatten leggen

Nieuwe grasmat van 60 m² aan te leggen. Eerst de oude grasmat verwijderen.

Grasmatten leggen

Ik wil mij bestaande gazon laten vervangen ,door nieuwe graszoden. Bestaande gazon is al doodgespoten. Het gaat om 37 m² in de voortuin en 115 m² in de achtertuin.

Graszoden leggen

Grasmatten laten leggen. Ongeveer 85 vierkante meter.

Ingebouwd zwembad verwijderen en gras leggen

Ingebouwd zwembad toeleggen en grasmatten over leggen. Buitenzwembad : 6 m op 2m diepte 1m50.

Tuin klaarmaken voor leggen van grasmatten

We willen in onze achtertuin opnieuw gras (graszoden) leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 400 vierkante meter. Bij ongeveer 300 m2 ligt er oud gras dat omgefreesd dient te worden. Op 100 m2 ligt er zand. Waar nog een laag aarde overheen moet en glad moet worden gemaakt voor graszoden. Afhankelijk van de prijs, beslissen we of we vervolgens zelf de graszoden gaan leggen.

Aanleggen nieuwe tuin

Wij willen een volledige tuin laten aanleggen rondom een nieuwbouw: afgraven, grasmatten, beplanting, terras aanleggen en oprit aanleggen. Wij horen graag enkele ideeën en gratis offertes om dan een afspraak vast te leggen voor de uitvoering. Oppervlakte : 300 m². terras aan te leggen.