Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Nieuwe grasmatten leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe grasmatten leggen:

Tuin heraanleggen

Tuin van ong. 35m² renoveren. Oud gras verwijderen en nieuwe grasmatten leggen.

Vijver verwijderen

Vijver in EPDM folie van ong. 3m x 6m x 1.5m verwijderen. Vijver is momenteel al leeg. Gat van vijver opvullen. Gedeeltelijk terras aanleggen. Grasmatten leggen.

Tuinafsluiting plaatsen en grasmatten leggen

Graag een 45 meter tuinafsluiting met houten schermen. Of een 45 meter Bekaert afsluiting. Er moeten ook grasmatten gelegd worden.

Grasmatten leggen

Graag hadden wij grasmatten laten leggen voor onze kleine stadstuin van ongeveer 80 vierkante meter. het oude gras is in slechte staat en staat vol mos deze moet ook verwijderd worden ook 2 wortels zouden nog uit de grond moeten gehaald worden

Grasmatten, stuk tegels en boordsteen aanleggen

Aanleg van grasmatten voor een oppervlakte van ongeveer 40m², een rij tegels bijleggen ongeveer 4 - 5 grote tegel van 60x60 in natuursteen. Overtollige grond verwijderen. Als laatste zou ik een boordsteen willen leggen van ongeveer 20 à 30 cm hoog tegen mijn omheining voor een oppervlakte van 8 à 10m².

Tuin opfrissen + schutting

We hebben een tuin van ongeveer 72m² en zouden graag nieuwe klinkers willen(nu liggen eer ook klinkers maar in een ronde vorm en we zouden dat recht willen), grasmatten (ons gras gaat ook in een heuveltje maar we zouden dat graag helemaal plat willen) en een schutting achteraan plaatsen (houten afsluiting met onderaan beton). 9x9m - is een tuinhuis maar dat zouden we graag weg willen en er gewoon klinkers leggen. - tuinhuis zou al weg zijn zodat enkel de klinkers moeten gelegd)

Achtertuin aanleggen

Graag achtertuin willen doen 40 m2 grasmatten leggen. En de rest gaan we tegels plaatsen. De grond waar de tegels gaan komen is al van beton moet enkel verhoogd worden ongeveer 14 cm11

Grasmatten leggen

In mijn achtertuin,van 32 à 35m², zou ik graag grasmatten willen laten leggen. Kan het zand en dergelijke ook meegenomen worden?