Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Grond afgraven voor aanleg terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grond afgraven voor aanleg terras:

Afgraven grond en afvoeren

Paardenweide afgraven en opnieuw gras zaaien. Storm heeft serre vernield en er ligt glas op de weide.

Afgraven en wegvoeren grond voortuin

Het zou zijn voor het afgraven en nivelleren van mijn voortuin. Ongeveer 70 vierkante meter,en dit tss de 5 en 10cm. Ook het wegvoeren van de afgegraven grond.

Grond afgraven voor aanleg terras

Ik zou graag een terras aanleggen maar eerst moet er ongeveer 60 m² grond worden afgegraven. De rest van de tuin moet op hetzelfde niveau komen zodat het terras niet blank komt te staan.

Tuin afgraven en ophogen met grond

De tuin dient afgegraven te worden (zandgrond) en aangevuld te worden met goede teelaarde voor het zaaien van gras. Tuin is reeds voorzien van een omheining, dus beperkte toegang met machines. De oppervlakte is ongeveer 150 m².

Afgraven grasgrond

Project = tuinterras + tuinpad. M² = +/-70 m² Type grond: grasgrond.

Heraanleggen gazon

Afgraven en afvoeren oude gazon. Hierna behandeling tegen engerlingen en mieren. Daarna aanvoeren drainage grond en plaatsen van grasmatten. Het gaat om een tuin van 50 m².

Oude grond afvoeren en nieuwe aanvoeren

Oude grond afgraven 30 cm en zwarte grond laten aanvoeren. De Tunis is 10 breed en 12 lang en een stuk opzij van de woning. In totaal een 45 kubieke meter grond dat er weg moet en aangevoerd.

Grasmatten aanleggen en afgraven kleilaag

De bestaande ondergrond en gras zou moeten verwijderd worden (klei grond) door nieuwe grasmatten. Ongeveer een oppervlakte van 60 vierkante meter (6m-10m). Klinkers worden zelf verwijderd die momenteel ook een deel van de tuin in beslag nemen. Grasmatten aan te kopen door de vakman.