Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Grond frezen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grond frezen:

Grond frezen

600-700m² oppervlakte. - Frezen (20 cm) Eventueel verrijken van de bodemstructuur of zwarte grond en inzaaien gras

Tuin nivelleren en nieuw gras zaaien

De tuin is ongeveer 163 m² waarvan een deel gewoon onbewerkte grond is (met al dan niet onkruid) en een deel is oud gazon. Ik wil overal nieuw speelgazon (geen sportgazon). Het is mogelijk dat er een kleine hoeveelheid aarde moet bijgevuld worden. De werken kunnen in verschillende fases gebeuren , vernietigen van onkruid en bestaand gazon en later frezen, nivelleren en inzaaien.

Gazonmatten leggen

Ik wil het huidige gras ( soort weimengsel) vervangen door gazon op matten. Grond moet gelijk gelegd worden, toegankelijk voor motoculteur. Tuin frezen, egaliseren en gazonmatten leggen , ongeveer 250m²

Grond gelijk trekken

Ik zou graag mijn tuin laten frezen en gelijk trekken. Oppervlakte is ongeveer 155 m². Gazon heb ik al kapot gesproeid.

Gazon laten frezen en gelijk leggen

Wij willen onze tuin laten omploegen en de grond gelijktrekken. Tuin bestaat uit twee delen. Eerste deel is 130 m², tweede deel 114 m². Wij spuiten de gazon die er nu nog op staat eerst zelf kapot dus enkel omploegen en gelijktrekken volstaat.

Grasmatten leggen

135m² nieuwe grasmatten leggen. Oud gras verwijderen en afvoeren. Grond frezen.

Tuin frezen en egaliseren

Een stuk grond van 11 are frezen en egaliseren. Momenteel bramen en graskluiten. Geen grasmatten leggen. Grond ligt makkelijk toegankelijk en rechthoekige oppervlakte.

Frezen van tuin en verwijderen stronken

Het betreft een terrein van +/- 8 are. Dit terrein is begroeid met bramen, varens, kleinere struiken zoals vogelkers en enkele eiken. Bedoeling is het terrein volledig vrij te maken, mits behoud van enkele eiken, de grond volledig vrij te maken van stronken, wortels van bramen en varens, diep omfrezen gedeeltelijk aanvullen met beplantbare grond, en gedeeltelijk in te zaaien met gras, maar geen gazongras, wel gras dat onder struiken en bomen groeit. Alle snoeihout moet afgevoerd worden. Op het terrein komt nadien een moestuin, enkele fruitstruiken en –bomen, en inheemse vogelvriendelijke planten.