Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Grondwerken uitvoeren en terras leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grondwerken uitvoeren en terras leggen:

Grondwerken uitvoeren in onderaanneming

Er dient een 500m2 grond afgegraven te worden en afgevoerd.

Grondwerken uitvoeren en terras leggen

Grondwerken kleine tuin (+/- 45 m²): gelijk trekken, eventueel met keerwanden. Aanleg v terras. Boordstenen. Eventueel stapstenen met kunstgras en / of sierkiezels.

Herplaatsen van tuinafsluiting en grondwerken uitvoeren

Herplaatsen van ca 8m plastifor tuinafsluiting (zwart) van 2m hoog met bovenbuis na stormschade. Bevestigen erikamatten. Grondwerk: verwijderen van een boomwortel (beuk) en aandammen grond alvorens nieuwe afsluiting te plaatsen. De twee eindpalen staan nog recht.

Grondwerken uitvoeren voor nieuwbouw

Voor bouw van een nieuwbouw moeten er grondwerken uitgevoerd worden. De nieuwbouwwoning heeft een bouwbreedte van 10,30 en bouwdiepte van 9,80 en wordt volledig onderkelderd. Aangezien het perceel een stuk hoger ligt wordt de kelder bedoeld als garage en moet er tevens een inrit uitgegraven worden. Op zoek naar een vakman voor al deze graafwerken te doen en grond af te voeren.

Grondwerken uitvoeren

Dakgoot van het dak, via gleuf in het terras/oprit verbinden naar de bestaande riolering. Ook moet men een betonnen dek verwijderen voor aanleg van een grasperk.

Grondwerken en ophoging uitvoeren

Ik heb een braakliggende tuin die klaar ligt voor een grondophoging. De tuin is 240 m2 en hier en daar moet hij worden opgehoogd naar het niveau van het nieuw aangelegd pad. Ik heb alles zelf gedaan tot nu toe maar zit nu vast doordat er veel stenen zitten onder onze oprit en dat moet met een kraantje gebeuren. De drainagesleuven ga ik zelf nog afwerken dus zullen toe zijn tegen de werken starten. Dus concreet zoeken we iemand die het gedeelte met stenen komt uitgraven (+/- 10m2 gedeelte tussen peugeot en drainagesleuven - zie foto) en dan ook de rest van de tuin ophoogt zodat de tuin klaar is voor beplanting. Op enkele plekken zitten er wel steentjes (oude gravé) tussen de aarde maar dit is beperkt.

Grondwerken tuin uitvoeren

Voortuin: 9 are. Is grasveld, omringd door haag, met oprit in dolomiet van 2,5m op 50 m. Die oprit moet verlegd en worden uitgebreid tot 250 m2. Een 10 cm uitgraven, opvullen met restant van bestaande oprit, en daarop een laag nieuwe dolomiet. De goede grond uitspreiden op de bestaande gazon en egaliseren (het teveel afvoeren). Geen worteldoek en geen boorden. De rest is voor later. Graag in de maand september de werken uit voeren.

GRONDWERKEN: spitten en niveleren van ...

GRONDWERKEN: spitten en niveleren van tuin, leveren en uitvoeren van steenpuin voor oprit (5.50x15M) en terras (40M²) +eventueel afvoer overtollige grond