Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Haag vervangen door een omheining" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Haag vervangen door een omheining:

Houten omheining met betonpalen plaatsen

Oude haag wegnemen en vervangen door een houten omheining over een afstand van 13 meter. De schuttingen heb ik liggen, de betonnen onderplaten en palen niet. Op 1m afstand plaatsen van waar de haag zat.

Afbreken bestaande haag en nieuwe schutting plaatsen

Ik zou graag 40 meter haag laten wegnemen en vervangen door een bekaert van 2m hoog met stro panelen. Er staan 4 linden mogelijks in de weg, ofwel wegnemen ofwel er rond werken.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik denk er aan om mijn haag te vervangen door een duurzame afsluiting. Dit om minder onderhoud te hebben als ook geen geurhinder van de kippen van de buren. Het gaat om een lengte van ongeveer 7 m en de hoogte is 180cm

Composiet afsluiting zetten

Momenteel is er een haag van klimop die moet vervangen worden. lengte ongeveer 35 meter, heb interesse in BPC materiaal.

Heraanleggen tuin en regelmatig onderhoud uitvoeren

Ik wil nieuw gras zetten en met eventueel 2-maandelijks onderhoud van tuin. Ongeveer 100 m². Aanplanten van enkele boompjes. Stuk van tuin in kasseien vervangen door gras. Er is een haag van ong 2 meter die ook regelmatig onderhoud nodig heeft.

Haag vervangen door een houten tuinafsluiting

Wij zouden graag onze bestaande haag laten weghalen en in de plaats een houten afsluiting willen laten plaatsen. Het gaat over een lengte van ongeveer 15 meter, hoogte 1m80.

Haag vervangen door een omheining

We zouden graag onze leilandi haag willen verwijderen en in plaats daarvan een omheining laten plaatsen. Dit is 18 lopende meter en 1,8 meter hoog. Het tuinafval mag meegenomen worden. Qua materiaal hadden we graag hout, welk hout juist kan nog steeds besproken worden.

Omheining te vervangen

Wij hebben een hondenomheining gemaakt met kastanjehout en daar rond een haag van 150 cm hoog maar de hond klimt erover. Moet vervangen worden met ontsnappingsproof omheining. Van 30 m op 6m. Omheining te vervangen door hogere palen met draadafsluiting.