Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Haag vervangen door een omheining" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Haag vervangen door een omheining:

Haag vervangen door een houten tuinafsluiting

Wij zouden graag onze bestaande haag laten weghalen en in de plaats een houten afsluiting willen laten plaatsen. Het gaat over een lengte van ongeveer 15 meter, hoogte 1m80.

Haag vervangen door een omheining

We zouden graag onze leilandi haag willen verwijderen en in plaats daarvan een omheining laten plaatsen. Dit is 18 lopende meter en 1,8 meter hoog. Het tuinafval mag meegenomen worden. Qua materiaal hadden we graag hout, welk hout juist kan nog steeds besproken worden.

Omheining te vervangen

Wij hebben een hondenomheining gemaakt met kastanjehout en daar rond een haag van 150 cm hoog maar de hond klimt erover. Moet vervangen worden met ontsnappingsproof omheining. Van 30 m op 6m. Omheining te vervangen door hogere palen met draadafsluiting.

Omheining plaatsen

Bestaande ligustrum haag moet vervangen worden door een Heidemat omheining. Dit voor een lengte van 52 meter.

Haag vervangen door steenkorven

Er staat nu een haag ,we willen een schanskorf van 14 m lang, 50 cm hoog en 30 cm diep Kleur van steenkorf constructie: Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)

Vervangen omheining/afsluiting tuin

Door stormschade is de omheining/afsluiting van mijn tuin met 1 buur beschadigd. Ik had graag enerzijds een offerte gewenst voor het vervangen van de omheining/afsluiting en anderzijds door de afsluiting te vervangen door een onderhoudsvriendelijke haag (waarna ik een beslissing zal maken).

Houten afsluiting plaatsen

Haag met gedeeltelijke dode boompjes vervangen door houten afsluiting. Het is ongeveer een totale lengte van 65 meter. Hoogte te bespreken met vakman.

Houten afsluiting plaatsen

Dode haag verwijderen en vervangen door houten panelen. Lengte : 20 m . Hoogte van afsluiting 1m80.