Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Haag verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Haag verwijderen:

Haag verwijderen

De haag moet verwijderd worden, meegenomen. ze is ongeveer 30 meter lang, 17 jaar oud. er zijn kale delen maar het is vooral de dikte die ons parten speelt bij de buren.

Haag en boom verwijderen

Oude haag van ong. 20m x 2m en afgezaagde boom verwijderen. Rekening houdend met draadafsluiting en oprit die vlak aan de haag aansluiten en niet mogen beschadigd worden. Afval afvoeren.

Verwijderen haag sparren

Verwijderen sparren 27 m , hoogte 3,5m plus ophalen

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 70-100m x 1.8m met betonpalen en eventueel ook betonplaat onderaan plaatsen. Graag thermowood planken. Bestaande haag verwijderen.

Coniferen uitdoen en verwijderen

Ik heb over een lengte van 36 meter en 2,5 hoog een haag staan van coniferen. Ik wil die haag weg. Omdat die op stukken kapot is en te dik staat, niet mooi is en wil mijn tuin opnieuw en op een andere manier omheinen . Weet enkel nog niet hoe. Maar zal geen haag zijn waarschijnlijk. Qua materiaal mogen de vakmannen ons wat aanbieden.

Dubbelwandige betonafsluiting plaatsen

Plaatsing dubbelwandige betonafsluiting moderne look en gecoat in RAL kleur. Lengte ongeveer 14 meter. Hoogte moet wel 2 meter zijn. Ook eventueel verwijderen van bestaande haag (leylandi).

Haag halveren en houten tuinafsluiting plaatsen

Haag van ong. 50m lang en 1.5m breed gedeeltelijk verwijderen. Men wil de haag halveren om houten tuinafsluiting te plaatsen met geimpregneerd hout. Wortels niet uitdoen.

Verwijderen van haag

Verwijderen van 18m haag.