Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Haag verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Haag verwijderen:

Laurierhaag verwijderen en afsluiting zetten

De haag is 2m hoog en ongeveer 15m lang. Er zou dan een afsluiting in de plaats moeten komen op een halve meter van de andere beukenhaag.

Haag verwijderen

Verwijderen van een haag ongeveer 2m hoog en 100m lang, inclusief het opkuisen ervan.

Beukenhaag verwijderen

Haag is 50m lang, 3m hoog en staat naast oprit, is dus zeer gemakkelijk te bereiken over de volle lengte. Voorlopig moet er niets in de plaats, dus enkel uitsmijten.

Haag vervangen door een omheining

We zouden graag onze leilandi haag willen verwijderen en in plaats daarvan een omheining laten plaatsen. Dit is 18 lopende meter en 1,8 meter hoog. Het tuinafval mag meegenomen worden. Qua materiaal hadden we graag hout, welk hout juist kan nog steeds besproken worden.

Oude taxus haag verwijderen

Wij zouden onze taxus haag willen verwijderen - schatting van 80 m. Het gaat om een taxushaag van 2 m hoogte.

Plaatsen nieuwe afsluiting

Verwijderen van de haag (sparren) 21,20 m + verwijderen van oude houten panelen 5,70 m. Volledige vervanging door een degelijke afsluiting, zonder uitkijk bij de buren. Afval mee te nemen. Tuinafsluiting : hout/composiet :, iets niet doorzichtig. Sterk voor 4 honden. en hoogte 2 m.

Draadafsluiting plaatsen

Eerst verwijderen Liguster haag, ongeveer 38 meter. Plaatsen omheining, ik twijfel tussen draadafsluiting en draadpanelen, afhankelijk van de kostprijs.

Nieuwe afsluiting zetten en haag verwijderen

Tuinschermen plaatsen in kunststof met alu palen.Klant zal materiaal kopen enkel plaatsing. Uitdoen en wegvoeren van haag van 10 m en sparren over een lengte van 30m en 5m.