Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Hekwerk rond huis zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hekwerk rond huis zetten:

Hekwerk rond huis zetten

Ik zou graag mijn tuin verder omranden met draad en met een soortgelijke haag. Momenteel is de helft van mijn tuin omheind en de voortuin niet, dit zou ik graag rondom rond mijn huis volledig dichtmaken met draad en een bijhorende elektrische poort. Gaat over ongeveer 30m draad en een grote poort van ongeveer 6m

Hekwerk plaatsen met automatische poort

Ik zou graag hekwerk plaatsen als afsluiting rond een nieuwbouwwoning. Dit is voor rondom het huis ongeveer 80 lopende meter. Hoogte graag 1.80 meter. Ik zou graag een automatische poort met daarlangs een deur en een brievenbus verwerkt. Ook graag een parlofoon in verwerken.

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : een omheining te plaatsen (gaashekwerk met bovenbuis) in rechthoekige vorm met als afmeting 3 x 13 een totale lengte dus van 30m + 2m extra dat we in de lengte willen (rond vijver) = 32m. Aan 1 zijde van 3m zou geen of enkel een stuk hekwerk moeten staan met in het midden een poortje dat langs 2 kanten open kan (indien dit 2 poorten van elk 1,5m zou zijn is dit prima). Graag geplaatst zonder betonstuk onderaan en met een hoogte van +/- 1,2m . Totale lengte van de gewenste afsluiting:36 m

Houten afsluiting bamboe plaatsen

Ik zoek bamboe hekwerk. Houten afsluiting bamboe plaatsen rond 15 meter.

Sierhekwerk plaatsen rond zwembad

Ik wil in mijn achtertuin een hekwerk zetten rond mijn zwembad. Het bad is 8 x 4m. Graag had ik rondom 2 meter vrij. Liefst had ik een pvc die tegen de chloor kan. Wij hebben ook een overloop binnen, deze zou moeten een reling krijgen ook in PVC hekwerk, kindveilig! Ook in wit. Alsook een reling voor de trap.

Voortuin afsluiten van weg via hekwerk/tuin afsluiting

Wij willen onze voortuin laten afsluiten van de weg door middel van een tuinafsluiting / hek. Een poort is reeds aanwezig aan de achtertuin afgesloten is maar nu willen we ook de voortuin afsluiten zodat bv. ook onze hond naar de voorzijde van onze tuin kan lopen. Het betreft een eventuele afsluiting van rondom het gazon aan de voorzijde van het huis. De geschatte lengte van de omheining is ongeveer 15 a 20 meter. In de omheining moet een poortje zijn op de plek van de pad naar de voordeur. Aan dit poortje moet de deurbel gemonteerd worden. De hoogte van de omheining moet rond 1 m 50 hoog zijn (we staan open voor voorstellen van andere hoogtes.)