Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Herstellen omheining na stormschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen omheining na stormschade:

Herstelling omheining Bekaert draad

De vraag is een offerte opmaken voor de herstelling van de omheining rondom een speelplaats van een school. Na goedkeuring van de offerte zo snel mogelijk de afsluiting herstellen.

Herstellen omheining Bekaertdraad

Mijn omheining is beschadigd door de bus van mijn buurman. Het gaat om een Bekaertdraad met bovenbuis en betonplaat. De draad is vooral vanboven beschadigd/opgestroopt en ik denk dat 1 paal niet meer recht staat.

Herstellen omheining na stormschade

herstel van tuinomheining bestaande uit 6à7 houten platen, houten palen(evt vervangen door beton) en beton boordsteen

Herstellen van houten tuinafsluiting met betonpalen

Wij zijn opzoek naar een tuinman die de houten omheining van onze tuin kan herstellen. Deze werd door de buur en stormschade scheef getrokken, het betreft een volledige houten omheining met houten planken. Er moeten waarschijnlijk 3 houten palen worden vervangen en deze ook opnieuw vastzetten met beton onderaan.

Omheining herstellen

Omheining is stuk na aanrijdeng met een auto. Enkele stenen weg uit de omheining.

Herstellen van omheining na stormschade

Door stormschade is mijn houten omheining gedeeltelijk omgewaaid. Sommige palen zijn doormidden gescheurd en houten panelen beschadigd en scheefgetrokken. Omheining te herstellen.

Herstellen betonplaten omheining

Door het zware onweer is onze berk omgevallen en heeft zodoende enkele betonnen platen van de omheining beschadigd en verschoven. Er moeten een 4-tal platen worden hersteld.

Draadafsluiting herstellen

Herstelling van bestaande omheining. +- 70m