Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Herstellen omheining na stormschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen omheining na stormschade:

Herstellen Bekaert afsluiting

De omheining is 20m lang op 2m hoog. Er zouden 3 palen vernieuwd moeten wordenen 3 nieuwe spandraden. De draad moet vernieuwd worden en de lamellen van 47mm.

Betonnen paaltjes herstellen/vervangen

Witte betonnen paaltjes vooraan herstellen/vervangen. Vormt een omheining ongeveer 15 lopende meter, 1,5 meter hoog en 2 meter tussen. Bovenaan heb je horizontale paal die erop ligt. Hier en daar afbrokkelingen. Bovenaan strak zetten met betonlaag.

Herstellen houten omheining

Door de storm is een deel van de houten schutting omgewaaid. Een paneel is ongeveer 1,8 meter op 1, 80 meter en zo zijn er twee weg gewaaid en 3 palen geknakt. Bij 5 andere panelen staan de bijhorende palen los. Palen en panelen in hout.

Omheining herstellen

Naar schatting is ruim tien meter omheining (twee meter hoog, Bekaert-draad met bovenbuis) beschadigd door de wind. Vraag naar herstelling en opsporen van eventuele schade aan omheining als gevolg van de afgelopen storm.

Omheining herstellen

Door de storm van afgelopen week zijn er 3 à 4 panelen omgewaaid (2 op 2 meter) en palen ook gekraakt. De palen moeten sowieso vernieuwd worden, van de panelen ben ik niet zeker.

Herstellen omheining

Omheining herstellen er staan eerst twee houten afsluitingen en erna een draad met doek. Hier zou gekeken moeten worden wat er juist stuk is om dit hierna te herstellen. Lengte weet ik niet direct, maar de hoogte is ongeveer 1,50 meter.

Draadomheining herstellen

Spanningsdraad tuinomheining herstellen. Afsluiting van 18 meter lang en 2 meter hoog. Ook nog eens andere omheining nakijken op sporen van schade.

Omheining herstellen of vervangen

Houten tuinafsluiting van 10m x 2m waarvan 7m lengte omgewaaid is herstellen. Panelen zijn wel nog bruikbaar.