Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Herstellen tuinafsluiting in betonnen platen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen tuinafsluiting in betonnen platen:

Tuinafsluiting zetten

Na de storm van dit voorjaar, is onze huidige omheiningsdraad doorgescheurd. We willen dit graag herstellen. Betreft een lengte van ongeveer 6 meter, zwarte draad van 1,80m met geweven lamellen tussen.

Herstellen houten tuinafsluiting

Herstellen van houten tuinafsluiting waarbij de houten palen vervangen dienen te worden door betonnen palen. Houten afsluiting zelf is ook beschadigd, maar kan eventueel gerecupereerd worden. Lengte ken ik niet uit het hoofd, foto's kunnen voorzien worden.

Herstellen bestaande poort tuinafscheiding

Ten gevolge van de storm is de poort van de de tuinafsluiting gesneuveld deze zouden we graag laten herstellen. Het is een soort van gevlochten hout. De poort is nog in een vrij goede staat, een beetje verwrongen en deze zou terug geplaatst moeten worden.

Herstellen tuinafsluiting

Mijn tuinafsluiting is met de storm over de hele van een +/-10meter omgewaaid. Het is een houten hek met bovenbuis van een 1,80 tal meter hoog.

Tuinafsluiting herstellen

Herstellen van 6 tussenpalen vroeger hout nu naar beton (stormschade verzekering) plus een upgrade naar het plaatsen van 8-12 palen in beton (schermen aanwezig).

Spanningsdraad tuinomheining herstellen

Herstellen helft metalen tuinafsluiting. 18m. 2 Spanningsdraden zijn losgerukt. Zwarte kleur.

Houten tuinafsluiting herstellen

Houten tuinafsluiting herstellen. 6 Houten palen zijn afgebroken juist boven betonnen voet en daardoor ook tussenhangende houten panelen beschadigd.

Omheining herstellen of vervangen

Houten tuinafsluiting van 10m x 2m waarvan 7m lengte omgewaaid is herstellen. Panelen zijn wel nog bruikbaar.