Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Herstellen zijkant tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen zijkant tuinhuis:

Herstellen zijkant tuinhuis

Wij hebben sinds 5 jaar een houten tuinhuis met overkapping,de zijkant van het overdekt gedeelte heeft een herstelling nodig,enkele panelen onderaan zijn verschoven waardoor de rechter wand van het tuinhuis nu scheef staat.

Afsluiting plaatsen en herstellen

Ik wil een afsluiting in hout (bij voorkeur betonnen palen) plaatsen, 17 meter in totaal 10 meter over de breedte van mijn tuin en 7 meter aan de zijkant. Er dienen ook 4 schetten vervangen te worden. De palen lijken mij nog afdoende.

Betafence afspanning herstellen en of vervangen

Er is een boom door onze afspanning gevallen, hierbij hebben wij offertes nodig voor de verzekering. De draad is bevestigd aan de zijkant van L-profielen. Het betreft 3 stukken tennisdraad van telkens 2meter lang en 1,50m hoogte. 3 palen van 2,20m diameters 48. 2 bovenhuizen van 2m diameters 42. En dan nog de nodige eindstukken, spanstaven, spandraad, spanners en de nodige werkuren voor de herstelling.