Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten afscheiding in Thermowood plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten afscheiding in Thermowood plaatsen:

Verwijderen coniferen en plaatsen schutting

Ik wil mijn coniferen over een afstand van 12 meter laten verwijderen. deze zijn gemakkelijk van de straat te bereiken. Er staat een de binnenkant van mijn tuin ook nog een draadafsluiting tegen die door betonnen gleufpalen loopt. Deze moeten ook verwijderd worden, dit kan niet lastig zijn nadat de coniferen zijn verwijderd. Dan wil ik daar een houten schutting van 16 meter ( een poort van 4 m in dezelfde uitvoering toegevoegd) in de plaats. De werken zouden op elkaar moeten aansluiten om de afscheiding met de straat te behouden of het open stellen tot een minimum beperken. Schutting en poortje graag 2 meter hoog.

Plaatsen van steenkorf

Momenteel staat er een muurtje van +- 40 cm hoog met daarop een houten afscheiding tot 1m60 hoog. Wij wensen dit te vervangen door een roestkleurige steenkorf met stenen (bv. lavastenen) met de afmeting (bxh) 4m60 x 2m.

Afsluiting plaatsen met hout look

Op dit moment staat er een spar op de scheidingslijn met mijn gebuur, deze zou ik zelf verwijderen. Graag had ik een houten look mits ik met houten afsluiting zit op achterzijde van m'n tuin. De lengte +/- 10m hoogte 2,40 meter. Het begint met een muur waartegen deze afscheiding moet komen en het eindigt aan mijn andere afsluiting.

Houten afscheiding in Thermowood plaatsen

We willen een houten afscheiding zetten aan ons terras. Over een afstand van 12 meter. We zien het liefst thermowood met fijne latjes. Hoogte van 180 cm.

Omgewaaide houten afsluiting vervangen door een draadafsluiting

Houten afscheiding van 10 à 15 meter tussen mijn tuin en die van de buren. Door de wind is die omgewaaid. Ik wil de kapotte omheining weg en ze vervangen door een draadafsluiting met afdenkzeilen.

Houten afsluiting plaatsen

2x zijde +-13meter langs elke kant, afscheiding plaatsen

Kunststof afsluiting plaatsen

Onze houten afscheiding dient vervangen te worden. Afsluiting voor een lengte van 23m afscheiding hoogte 1,80 m houtstructuur

Steenkorven afsluiting plaatsen

Afsluiting 2 meter hoog ten opzichte van terrasniveau, afstand 11.25 meter naar achterkant tuin, afscheiding met buren, Niveauverschil terras-achterkant tuin 65cm maar bij buren werd tuin genivelleerd. moet zeker wind en water bestendig zijn. Huidige houten afsluiting doorgerot en omgewaaid. Afsluiting moet ondoorzichtig zijn. Composiet vlechtwerk panelen kan ook.