Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten afsluiting met betonpalen plaatsen voor een nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten afsluiting met betonpalen plaatsen voor een nieuwbouw:

Schermen houten afsluiting

Schermen: 180 x 180 cm, palen: 90x90 (geïmpregneerd), lengte: 20 meter. Dikte van de planken: 15 mm scherm wordt voor een bestaande omheining (ongeveer 1m80 hoog) geplaatst.

Afsluiting in draadpanelen plaatsen

Afrastering met draadpanelen voor een lengte van 20 meter hoogte 180 cm . Mogelijkheid om lamellen door te weven. Niks met schade te maken. Nu houten panelen die moeten vervangen worden door andere afsluiting.

Tuinafsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van 40 lopende meter geïmpregneerde tuinschermen(180x180) voorzien van betonpaal met ondersteunende betonplaat. Oude houten afsluiting zal weggenomen zijn. Bestek na stormschade

Houten afsluiting plaatsen

Een afsluiting van 20 lopende meter, huidige afsluiting is reeds verwijderd. De hoogte moet minstens 2m hoog zijn. Totaal nieuwe afsluiting, geen stormschade.

Houten afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van afsluiting 42 meter lang met geimpregneerd hout tuinschermen horizontaal 180 x 180 en 2 cm dik beton grondplaat 2.00 x 0,40 betonnen palen. Totaal nieuw geen stormschade.

Betonnen afsluiting zetten

We hebben een tuin van 15,3 meter lang. We zouden graag aan één kant betonplaten en palen willen en de rest opvullen met planken. We weten niet goed wat het beste is voor stevigheid. Dat het geweven houten platen zijn of volledig dicht.

Betonnen afsluiting plaatsen

Vervanging van bestaande afsluiting (houten palen met horizontale tussen latten). De bestaande latten en de onderste betonplaat tussen de houten palen, kunnen gerecupereerd worden. Hoeveelheid ca. 20 lm - afgewerkte hoogte ca. 2.20 m. Voor het grootste deel handwerk (machines kunnen er niet bij).

Houten afsluiting plaatsen

Het zijn 4 rechte stukken van 180x180 en een gebogen stuk van 180 dia meter en 180 hoog. Oude beschutting zalv erwijderd worden. Geen Stormschade.