Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten afsluiting met betonpalen plaatsen voor een nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten afsluiting met betonpalen plaatsen voor een nieuwbouw:

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen: hoogte max 1,80 à 2m lengte 28 lopende meter Betonnen afsluiting plaatsen. Nu staat er een haag die moet verwijderd worden. Beschutting: betonnen platen vanonder en daartussen houten panelen of planchetten

Houten afsluiting zetten

Houten afsluiting plaatsen Afmeting :1,50m hoog, over een lengte van 70m Tuin grenst aan de weide.

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een nieuwe afsluiting voor de achtertuin laten plaatsen over een lengte van +/- 10 meter, hoogte 1m80. Qua type wil ik ofwel een composiet afsluiting, anders een draadafsluiting met bovenbuis. Ook wil ik de mogelijkheid van een tuinpoortje (breedte 80cm) te installeren. Houten schutting af te breken.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen.Afsluiting aan beide kanten van woning. Ook een poortje te voorzien. Acherkant 11 m br en linkerkant 7 m. Rechtse kant 21 m. Draadafsluiting af te breken.

Houten afsluiting plaatsen

Onze tuin is 38,40 meter lang. De omheining wordt gedeeld met de buren. Houten aflsuiting te plaatsen. Nu staat er een mengelmoes van houten panelen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van een afsluiting van 13,80m en minimum hoogte van 2meter. betonplaten/betonpalen met houtenpanelen en een 2de prijs voor betonplaten met gaasdraat met zichtwerkende doek. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van een houten afsluiting . 8 m lang en een hoogte van 160cm inclusief poort nodig. Houten afsluiting : Tuinschermen of plankenwand in hardhout. Nu staat er geen afsluiting is geen nieuwbouw woning.

Houten afsluiting in u-vorm plaatsen

Het plaatsen van een houten afsluiting tussen betonpalen. De lengte van de afsluiting bedraagt ongeveer 56 lopende meter. Liefst 2 meter hoogte en afsluiting moet een u-vorm worden.