Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten afsluiting plaatsen:

Plaatsen houten tuinafsluiting

Voor een Co housing project moet er een stuk van een zwemvijver omheind worden. Hiervoor willen we graag de prijzen kennen van de 3 soorten omheiningen om zo een keuze te kunnen maken. De opstelling van het hek is een L vorm met 1 poortje te integreren. Hoogte van het hekwerk is 1m/1m20 Qua materiaalkeuze zou ik kiezen voor een kastanje afsluiting (treillage). Hierbij zou er tussen de 10 en 50 meter geplaatst moeten worden.

Tuinafsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Betonnen palen van ong. 0.7m hoog verwijderen aan weerskanten van de inrijpoort. Huidige kastanje tuinafsluiting van 12-14m x 1.5m en 12-15m x 1.5m verwijderen. Nieuwe kanstanje tuinafsluiting plaatsen met houten palen die in beton vastgeankerd zijn. Stevig alternatief voor betonnen tuinafsluiting om kastanje afsluiting te verstevigen. Nieuwe inrijpoort van ong. 1.5m plaatsen met nodige steunpalen van 1.8m.

Betonnen afsluiting zetten

Op zoek naar een vakman om een betonnen afsluiting te plaatsen met houten schuttingen tussen. In totaal een tiental panelen in een L-vorm. De afsluiting moet 3 percelen afsluiten.

Houten afsluiting van 100 m te plaatsen

100 m afsluiting, 3 poortjes, bijhorende palen, gepaste dikte en lengte en 8 actieve hoeken of stops (enkel te tellen - waar dan een schuine steun extra moet voorzien worden vermoed ik) + 6 extra voor de poortjes. 14 hoeken in totaal.

Houten afsluiting plaatsen

Er zou een thermo ayous afsluiting moeten geplaatst worden van 5m85 lang en min 1m80 hoog met sleufpalen in hout met een onderste betonplaat van 2m / 50cm/3,2cm dik.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou een afsluiting willen plaatsen in houten panelen met een poortje. Het gaat over een lengte van +/- 10 meter. 5 panelen en 1 poortje.

Houten afsluiting te plaatsen

Laurierhaag verwijderen en vervangen door tuinafsluiting. Nieuwe afsluiting in vorm van tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Afsluiting en tuinhuis plaatsen in dezelfde houtsoorts

Houten tuinafsluiting plaatsen + het zetten van een tuinhuis dit allemaal in het zelfde houtmateriaal. Thermowood,Europees hout, Eik, Kastanje, Wilg. Er moet tussen de 10 en 50 meter omheining geplaatst worden.