Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten afsluiting plaatsen:

Houten afsluiting met beton plaatsen

Wij wensen een afsluiting bestaande uit betonpalen met beneden betonplaat en bovenop houten paneel. Totale lengte is ongeveer 28 meter

Afsluiting met beton en hout plaatsen

Houten afsluiting zetten voor een halfopen bebouwing. Houten panelen met betonpalen en betonplaat onderaan. Zo een 50 à 70 lopende meter.

Houten afsluiting plaatsen

Op zoek naar een hovenier om een houten afsluiting te zetten. Dit voor 110 lopende meter in tuinschermen of een plankenwand in geïmpregneerd hout.

Houten afsluiting met beton zetten

Ik wil graag een omheining laten plaatsen in het hout of betonnen palen met houten panelen. Dit voor 80 lopende meter en voor 180 cm hoog.

Houten afsluiting trapsgewijs plaatsen

Afsluiting voor 11 lopende meter op 2 meter hoogte. Daarna trapsgewijs lager tot 1,2 meter voor zo een 16 lopende meter.

Nieuwe houten afsluiting plaatsen

De werken betreffen 20 lopende meter omheining waar momenteel een oude omheining bestaande uit betonnen palen met een draad met hoogte 1m ertussen. Deze dienen vervangen te worden door een hoge afsluiting wegens grote jachthond van de buren. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

Zuidzijde 20m aan de noordzijde 40m aanleggen nieuwe omheining + uittrekken van bestaande coniferenhaag. Afsluiting met tuinschermen of plankenwand in bamboe. Hoogte 1m80.

Houten afsluiting plaatsen

+-40 meter afsluiting plaatsen ter vervanging van een haag die men moet verwijderen. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken. Hoogte is 1m80.