Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten afsluiting plaatsen:

Houten afsluiting plaatsen

De lengte van de afsluiting is ong. 13m - Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting zetten

Houten afsluiting afmetingen 1.80 m hoogte afstand 71m. met betonnen onderplaat.

Composiet afsluiting plaatsen

Voortuin, afscheiding tussen geburen. Aan 1 zijde aansluitend op muur, aan andere zijde losstaand (losstaande aluminium poort oprit). Totale lengte ongeveer 14,5 m. Hoogte 1m80 .Kosten gedragen door beide eigenaars. Oude houten afsluiting meenemen naar container.Composiet afsluting met onderaan beton en tussenpalen in beton.

Nieuwe tuinafsluiting zetten

Ik zou graag een omheining laten plaatsen beton met houten panelen of steenkorven. liefst zo hoog mogelijk en over een lengte van 20m. Nu staat er een groene draad afsluiting met een zwarte doek aan maar deze zal ik zelf dan nog verwijderen alvorens de werken van start zouden gaan.

Houten afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting tussen 2 huizen plaatsen. Ongeveer lengte 25 m lengte. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken. hoogte : 1m80 of 1m50.

15 meters houten afsluiting plaatsen met poortje

Het gaat over een afsluiting van ong 15 meter en er dient met een hoogte verschil gewerkt te worden ter hoogte van de betonnen vloer die gegoten is Betonpalen met daartussen houten panelen of planken. Met een poortje.

Houten afsluiting zetten

Vakman voor houten afsluiting met onderaan betonplaat hoogte afsluiting 1.20 m lengte 25 m: Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout.

Houten afsluiting plaatsen

We zijn en op zoek naar iemand die een 20 tal meter omheining kan plaatsen Soort: Tuinschermen of plankenwand in thermowood, gevlochten takken (wilg of hazelaar)