Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten afsluiting plaatsten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten afsluiting plaatsten:

Houten afsluiting plaatsen

Ongeveer 12m houten wand aan de straatkant voor het terras, graag met sierrand bovenop. Ik zie wel graag tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg) qua materialen. Qua hoogte zou ik 1,8m willen.

Houten afsluiting plaatsen

Er zou een omheining moeten komen van ongeveer 15m. Momenteel is er reeds een afsluiting van draad, maar voor extra privacy zouden we graag een tuinscherm van thermowood. We verwachten niet dat het tuinscherm veel wind zal vangen, wel willen we graag een kwalitatief scherm dat lang meegaat. De hoogte zou 1,9m moeten zijn.

Afsluiting plaatsen

Ik zou een omheining willen aan de straatkant van ongeveer 20m, qua hoogte had ik min 1,8m in gedachte. Met een afgesloten tuinpoort van 1,8m hoog en breed. Ik overweeg eventueel betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken.

Houten afsluiting plaatsen

De achterzijde zou ongeveer een 17 m zijn (Dit is wel geen rechte lijn, er zitten wat hoeken in). Dan hebben we een stukje zijkant dat tegen de achterzijde aankomt, dit is nog 6,20 m. Hoogte hebben we graag 1,80m. Qua materialen hadden we in gedachten: tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten afsluiting van ongeveer 16 meter en hoogte van 2 meter. Geen buren dus makkelijk te plaatsen.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Het betreft de linkerzijde van 30m, de achterzijde van 10m van en een aansluiting op de haag aan rechterzijde. Bedoeling is om hout af te wisselen met steenkorfstructuren om geen volledig afgesloten resultaat te hebben. Linkerzijde betonpalen en betonnen onderplaat.

Tuinafsluiting met houten panelen plaatsen

Houten tuinafsluitingen plaatsen. Betonnen palen en onderplaat met daartussen houten panelen. Een stuk van 14,1 meter en een van 12 meter beide 180 cm hoog. Vakman moet ook de huidige afsluiting van betonpalen en draad weghalen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij willen onze houten afsluiting vervangen door een betonnen. Afmetingen van de 3stukken zijn 15,8m, 13m en 8,3m op 2m hoogte. Deel van de oude omheining moet weg gehaald worden.