Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten afsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten afsluiting zetten:

Nieuwe onderhoudsvriendelijke afsluiting plaatsen

Er zou een andere afscherming moeten komen tussen ons en de buren. Momenteel is er een haag tussen beide. We willen iets waar we geen werk meer aan hebben. Het gaat over een lengte van ongeveer 27 meter. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken is een optie.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Momenteel bestaat de afrastering uit herras draad. Het gaat over +- 13 meter langs beide kanten, dus +- 26 lopende meter. Vernieuwen van afsluiting. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting met beton en hout plaatsen

Hoogte afsluiting 180 cm, ongeveer 130 lopende meter. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Betonnen afsluiting plaatsen

Ongeveer 15 lopende meter afsluiting combinatie beton hout van 1,8m hoog, het terrein loopt wat af. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

Haag met gedeeltelijke dode boompjes vervangen door houten afsluiting. Het is ongeveer een totale lengte van 65 meter. Hoogte te bespreken met vakman.

Tuinafsluiting plaatsen

We hebben onlangs een nieuwbouw gekocht en zouden met onze vier buren onze tuin willen laten afsluiten (we zouden de kosten voor de gemeenschappelijke afsluiting dus willen delen). Er zijn dus vijf tuinen van 33m lang en achteraan 7m breed (behalve de twee buitenste tuinen, die zijn 11m en 10m breed). We zouden de tuinen willen laten afsluiten door een antraciet beton met hardhout afsluiting (dus onderaan een antraciet betonplaat, daarboven hardhouten schermen, gescheiden door antracieten betonnen palen). Achteraan in onze tuin zouden we een hardhouten poortje willen dat even hoog komt als de afsluiting. De afsluiting zou in totaal 2m hoog moeten zijn (dus betonplaat + 180cm houten scherm). In totaal gaat het dus om een lengte van ongeveer 235.5m + vijf poortjes.

Houten afsluiting zetten

Ik wil voor 15.5 meter tuinafsluiting met betonnen platen en betonen palen of aluminium. Er dient ook 7 meter verstevigd te worden omdat gracht nabij is. Een voorbeeld is met azobe palen

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van 80 lm houten tuinschermen tussen betonnen gleufpalen met beton plaat. Vlak nieuw aangevuld terrein. geen oude afsluiting te verwijderen. Afsluiting : 1m80 hoog.