Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten omheining herstellen of vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten omheining herstellen of vervangen:

Tuinomheining vernieuwen

Volledige omheining tuin met betonnen onderplaat en betonnen zijstukken, zodat houten panellen vast zitten en storm-proof zijn Hoogte betonnen onderstuk 30cm boven de grond. Totaal 2m10 hoogte

Omheining herstellen of vervangen

Door de stormwinden staan de houten panelen van mijn tuinomheining niet meer recht en zijn een paar losgekomen.

Houten omheining herstellen of vervangen

Door de stormwinden van de afgelopen dagen zijn een 2 van onze schuttingspalen afgekraakt en 1 half losgekomen. 3 panelen zijn losgekomen en beschadigd. Afhankelijk van de schade zou ik ze laten herstellen of vervangen.

Omheining herstellen

Houten tuinafsluiting van 10m en een stuk van 4m lang en 1.8m hoog herstellen, panelen zijn nog te gebruiken, enkel poortje niet.

Afbreken + plaatsing van beton palen

Afbreken en vernieuwen oude houten omheining. Graag betonen palen eventueel met betonnen boord. Tuin van buren ligt 10-15cm lager. En daar is een houten scherm. 1 Poortje om naar een wegel te gaan en de tuin te betreden met slot. 2 rechte zijdes naar achteren lengte van 16-20 lopende meters x 2 kanten = 32-40 lopende meters.

Omheining herstellen

Mijn tuinhek is stuk gewaaid en deur van tuinhuis. Voor het tuinhek zouden we terug houten planken willen zoals voordien. Bij het tuinhuis zijn we niet zeker of we enkel de deur laten herstellen of volledig het tuinhuis.

Bestaande houten omheining herstellen

Herstellen van houten tuinafsluiting. 18 Panelen van 2m lang en 1.8m hoog.

Vervangen omheining

Lengte ongeveer 30 meter, hoogte 1,80 meter. Vervangen van een houten scheidingswand tussen twee eigendommen, graag zouden we erna een nieuwe plaatsen.