Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten schutting en draadomheining zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten schutting en draadomheining zetten:

Tuinafsluiting plaatsen

Schutting laten plaatsen van ongeveer 18,5m. Schutting met houten panelen. Hoogte : 1m80. Betonnen onderplaat. Geen oude schutting te verwijderen

Nieuwe houten tuinafsluiting plaatsen

Wij wensen een bestaande stenen scheidingsmuur te laten verwijderen. 3,5m. We wensen nu een houten scheiding. Schutting dient zichtbaar mooi te zijn aan beide zijden. Nieuwe schutting komt op dezelfde plaats als de af te breken stenen schutting, kan eventueel iets langer geplaatst worden. We wensen enkele offertes van verschillende vakmannen maar ook van verschillende houtsoorten. vb geïmgregneerd hout, hardhout. De tussenpalen mogen in hout of in steen.

Houten afsluiting

Schutting tussen buur 1 en 2 16.5 meter , tussen buur 2 en 3 = 13 meter en tussen buur 1 en 4 = 11 meter. + rooien coniferen, eventueel toegankelijk met kleine kraan.

Bamboe verwijderen en egaliseren tuin

De bamboestruiken en 1 seringenstruik verwijderen en afval meenemen. Grond egaliseren zodat er een houten schutting kan geplaatst worden. Tuin : stukje van bamboe. Achteraan de tuin.

Haag uitdoen en houten schutting plaatsen

De haag uit doen voor ongeveer 25 meter en plaatsen van houten omheining. Tevens ook een nieuw gazon aan te leggen.

Houten afsluiting plaatsen

Wij zijn opzoek naar een plaatser van schuttingen. Een schutting plaatsen van ongeveer 15 lopende meter met poortje plaatsen van ongeveer 90 cm breed. De schutting mag vastgemaakt worden op een betonnen keerwand en het poortje aan de gevel. Graag een schutting in hout.

Betonnen schutting met structuur plaatsen

Houten schutting en stenen schutting afbreken en vervangen door een betonnen schutting langs een kan met structuur. Afmeting tuin 20 op 10 meter.

Houten afsluiting zetten

Uitdoen coniferenhaag en daarna plaatsen schutting ongeveer 40m. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), kastanje afsluiting (treillage), betonpalen met daartussen houten panelen of planken.