Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten schutting en draadomheining zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten schutting en draadomheining zetten:

Houten schutting en draadomheining zetten

Houten schutting plaatsen van 20 meter lang en 1,80 m hoog. Omheining met draad en bovenbuis met doek te plaatsen. Dit voor 40 meter en ook 1,80 m hoog.

Houten schutting plaatsen in de tuin

Graag wil ik een houten schutting laten plaatsen van 4.20 m. Horizontaal bankirai hout, zo dun mogelijk, waarbij de tussenpalen enkel aan de achterkant zichtbaar zijn. Hout nog niet aangekocht.

Houten schutting plaatsen

Leveren en plaatsen van en houten schutting in onze tuin. Circa 35 meter. Hoogte 1m80. Nu staat er niks.

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat om de vervanging van een deel van de schutting, nadat er een boom is opgevallen na de storm van afgelopen maand. In totaal gaat het om 12 panelen die vervangen moeten worden (8 aan een kant en 4 aan de andere) De oude moet uitgegraven worden en de nieuwe komt in de plaats. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Plaatsen van schutting

Plaatsen van betonnen houten schutting. De lengte is 45 meter . Hoogte 1m 80. Nu staat er niks.

Afsluiting in hard hout of composiet plaatsen

Onze schuttingen zijn omgewaaid deze winter door de vele windvlagen, en zou graag een (betere) schutting laten plaatsen dan degene die er voorheen stond. Waren houten schuttingen met houten palen, graag zou ik of beton palen met daartussen houten panelen, of composiet afsluitingen laten zetten. Afmeting : 15 lopend emeter

Houten afsluiting zetten

Wij wensen graag een houten schutting te laten installeren in onze kleine tuin, de lengte is in totaal 16 meter. Daarvan moet 3 meter 150 cm hoog zijn, en de overige 13 meter 260 cm hoog. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout.

Houten schutting herstellen of vervangen

Tijdens de storm van twee weken geleden is ons tuinhekken tussen de buur en mezelf omgewaaid. De betonnen palen zijn blijven zitten en de voeten zijn afgebroken. Het hekken zelf is nog intact maar moet opnieuw geplaatst worden (verwijderen oude voeten en hekken, plaatsen nieuwe voeten + hekken). Betreft een 9 tal houten hekkens van een 2 tal meter.