Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten tuinafscheiding herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten tuinafscheiding herstellen:

Houten tuinafscheiding herstellen

Ik zoek een vakman om mijn houten tuinafsluiting te herstellen. Het gaat om een houten afsluiting opgebouwd uit horizontale latjes. Toch een 10-tal meter te herstellen, hoogte iets meer dan 2 meter.

Heropbouwen tuinafscheiding en kippenhok

1 opruimen oude kippenhok en oude omheining. (door storm verwoest) 2 het plaatsen van het nieuw kippenhok. 3 plaatsen van een tuinafscheiding van 12,6 m met betonnen palen en draadhek. plaatsen nieuw kippenhok maat: 5 meter lang, 2 meter breed, 1,8 meter hoog, en aansluiten op binnenverblijf. het gaas zit langs de wanden en als dak, het onderste gedeelte is afgewerkt met kuikengaas. Met een deur om in het hok te komen. in buitenhok een houten constructie tegen de zon (1,25 *1,25 meter (houten plateau met 4 steunpalen, plateau op 1 meter, daaronder 2 zitstokken om van de grond af te zitten (allemaal buitenhout).

Stenen muur vervangen door houten afsluiting

Een tuinafscheiding van ongeveer 30 meter plaatsen. Eerst moet men een bestaande stenen muur afbreken, dit is zo een 10-15 meter. Hierna een nieuwe afsluiting in hout plaatsen, type hout te bespreken met vakman. Er moeten ook nog enkele werken aan de funderingen worden gedaan voor men nieuwe afsluiting kan plaatsen.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Tuinafscheiding van hout met betonnen palen ertussen. Lengte 30 m en hoogte 2 m.

Betonnen of houten afsluiting te plaatsen

Offerte 1: Betonnen afsluiting, in grijs, gecombineerd met houten platen (Europees hardhout: kastanje en eik), horizontaal geplaatst tussen de betonnen palen. Bovenzijde van betonnen palen is vierkant. Offerte 2: Horizontale, houten tuinafscheiding met verankering met houten palen. Europees hardhout: kastanje en eik . Ik heb een voorbeeld van de gewenste afscheiding met betonpalen en zonder betonpalen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 36 meter (een stuk van 4 meter en een lang stuk van 32 meter).

Houten/composiet afsluiting plaatsen

Nu staat er een gevlochten houten tuinafscheiding die is versleten en zouden we graag vervangen zien door een strakkere houten/composiet (of combinatie met betonnen onderkant). We zouden graag een wat langere levensduur hebben. Hoogte minimaal 1.8 meter. Lengte af te sluiten: 15 meter en dit is een zijde.

Houten afsluitingen plaatsen

We zijn op zoek naar een houten tuinafscheiding tussen de terrassen van 5 huizen (5x3m) en voor onze tuin: hetzelfde hout, de ganse tuin rondom.

Houten afsluiting plaatsen

Tuinafscheiding van 1,70m hoog en 5,60m breed plaatsen. Totale lengte van de gewenste afsluiting: 5,60m. Nu Bekaertdraad.