Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten tuinafsluiting herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten tuinafsluiting herstellen:

Houten tuinafsluiting herstellen

Houten tuinafsluiting herstellen.

Houten tuinafscheiding herstellen

Ik zoek een vakman om mijn houten tuinafsluiting te herstellen. Het gaat om een houten afsluiting opgebouwd uit horizontale latjes. Toch een 10-tal meter te herstellen, hoogte iets meer dan 2 meter.

Herstellen tuinafsluiting door stormschade

Metalen tuinafsluiting met bovenbuis, afscherming en betonplaat herstellen. Houten raamluiken van huis vernieuwen. Waterschade in tuinhuis herstellen. Serres herstellen.

Tuinafsluiting vernieuwen

Tuinafsluiting van 14.5m op 2m met betonplaat vernieuwen. Oude wegnemen en nieuwe plaatsen. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, standaardpanelen en houten palen.

Tuinmuur en -afsluiting herstellen

Herstellen van tuinmuur die is 4 meter breed met bezetting en nieuwe houten tuinafsluiting met betonnen fundering zodat die niet zomaar kan omver waaien. Dit heeft een lengte van 11 meter en hoogte van 1,80 meter.

Omheining herstellen

Houten tuinafsluiting van 10m en een stuk van 4m lang en 1.8m hoog herstellen, panelen zijn nog te gebruiken, enkel poortje niet.

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout of gevlochten takken of betonpalen met daartussen houten panelen of planken plaatsen als tuinafsluiting tussen buren 12m lang en 2m hoog.

Bestaande houten omheining herstellen

Herstellen van houten tuinafsluiting. 18 Panelen van 2m lang en 1.8m hoog.