Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten tuinafsluiting herstellen en bijzetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten tuinafsluiting herstellen en bijzetten:

Plaatsen houten tuinafsluiting

Voor een Co housing project moet er een stuk van een zwemvijver omheind worden. Hiervoor willen we graag de prijzen kennen van de 3 soorten omheiningen om zo een keuze te kunnen maken. De opstelling van het hek is een L vorm met 1 poortje te integreren. Hoogte van het hekwerk is 1m/1m20 Qua materiaalkeuze zou ik kiezen voor een kastanje afsluiting (treillage). Hierbij zou er tussen de 10 en 50 meter geplaatst moeten worden.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 50m x 2m plaatsen met betonnen onderplaat en betonnen palen. Graag kastanje. Momenteel betonnen palen met ijzeren draad die afgebroken moet worden. Ondergrond is gewoon een deel aarde en een deel klinkers.

Houten tuinschermen plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 15m x 1.8m plaatsen met metalen of houten palen. Momenteel houten tuinafsluiting die verwijderd moet worden. Graag met verlichting erin verwerkt. Bankje maken en plaatsen. Kunstgras aanleggen in tuin van 20m².

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Oude houten tuinpanelen verwijderen. Metalen tuinafsluiting plaatsen. Tuin is beton dus er moeten gaten geboord worden om grondpalen in te steken en stevig te zetten. Graag met metalen palen.

Houten tuinschermen laten plaatsen

Oude metalen tuinafsluiting met betonnen palen van 30m x 1.8m verwijderen. Houten tuinafsluiting van 30m x 1.8m plaatsen met betonnen palen en betonnen onderplaat.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 32m x 1.8m plaatsen. Momenteel draadafsluiting die eventueel ook verwijderd mag worden.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 26m x 1.8m en 0.1m x 1.8m met metalen palen en betonnen onderplaat plaatsen. Grond is reeds afgegraven dus er zijn geen obstakels. Graag geïmpregneerd hout of thermowood in blokhut stijl.

Tuinafsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Betonnen palen van ong. 0.7m hoog verwijderen aan weerskanten van de inrijpoort. Huidige kastanje tuinafsluiting van 12-14m x 1.5m en 12-15m x 1.5m verwijderen. Nieuwe kanstanje tuinafsluiting plaatsen met houten palen die in beton vastgeankerd zijn. Stevig alternatief voor betonnen tuinafsluiting om kastanje afsluiting te verstevigen. Nieuwe inrijpoort van ong. 1.5m plaatsen met nodige steunpalen van 1.8m.