Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten tuinafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten tuinafsluiting plaatsen:

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zal de afsluiting (zie foto bijlage) zelf aanschaffen en wil graag enkel de plaatsing. Het gaat over een ongeveer 115 meter houten afsluiting rondom het huis. Erf sluit aan op twee erven van de buren. We zijn juist nog aan het kijken hoe we alles gaan indelen: straatkant hoger, de kant van de buren een schapenhek of een poort, etc.

Houten afsluiting zetten

Houten tuinafsluiting voorzien op een betonplaat. tussen de panelen zouden betonpalen voorzien worden om de houten panelen in te zetten. 16 m. Oude afsluiting moet verwijderd worden.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 9-10m x 1.8-2m met betonnen onderplaat en palen plaatsen. Oude houten tuinafsluiting die reeds verwijdert word.

Steenkorf tuinafsluiting plaatsen

Steenkorf tuinafsluiting van 11m x 2m plaatsen. Graag in metaalkleur met breuksteen als opvulling. Poortje in metaal plaatsen ter grootte van een deur. Momenteel houten tuinafsluiting die reeds verwijderd zal worden. Fundering voorzien voor korven.

Steenkorf tuinafsluiting plaatsen

Steenkorf tuinafsluiting van ong. 10.8m x 1.8m plaatsen. Graag in metaalkleur en breuksteen of keien als opvulling. Momenteel houten tuinafsluiting met plastiek doek die eventueel dient verwijderd te worden.

Bekaertdraad plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 10 - 12 m x 1.8m plaatsen. Vorige omheining is weggevlogen (houten panelen die wind hebben gepakt)

Plaatsen van een draadafsluiting met betonnen onderplaat

Plaatsen van een metalen tuinafsluiting van ongeveer 15 meter lang en met een hoogte van 1m80. Graag eentje met betonnen onderplaat plaatsen. Momenteel houten tuinafsluiting die verwijderd dient te worden.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 20m x 1.8m plaatsen met metalen of houten palen. Momenteel houten en rieten tuinafsluiting die ook zou kunnen afgebroken worden.