Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten tuinafsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten tuinafsluiting zetten:

Plaatsen tuinafsluiting

Voor een tuin van 16m diep willen we 8 houten panelen laten plaatsen of een andere oplossing voorzien voor 1 zijde vd tuin. Panelen of de andere afsluiting moet 1m80 hoog zijn, maar eerst moet een oude stenen muur worden afgebroken.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vakman nodig voor plaatsing van een tuinafsluiting met houten panelen en betonpalen ertussen. Totaal 20 lopende meters. Drie zijden.

Tuinafsluiting hout met beton plaatsen

Betonen palen en houten afsluiting ongeveer 50 lopende meter. Hoogte mag tussen de 1,80 en 2,20 zijn. De standaardhoogte dus. Er staan nog struiken, maar die haal ik zelf uit.

Houten tuinafsluiting zetten

Het zijn 6 schermen achter elkaar en 1 dwars erop waar een poort tsn komt. Met betonnen platen onder bij de 6 schermen. Er staat een afsluiting momenteel die rot is, moet verwijderd worden.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting vervangen. Met betonnen palen ter versteviging. Huidige schutting afbreken en wegvoeren. Afmetingen zijn 26m lang en 1.8m hoog. Ook klein poortje installeren.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Recht stuk met 5 schermen van 1.8m x 1.9m en 2 schermen van 1.8m x 1.9m als poort. Met houten palen in beton en metalen voet.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 12m lang en 1.8m hoog plaatsen. Ik wens geen houten panelen, het moet eenvoudig en strak mogelijk zijn. Latten boven elkaar, zoals blokhutplanken. De palen zouden we liefst in het hout of aluminium hebben.

Tuinafsluiting vervangen

Metalen draadafsluiting plaatsen van 13m x 1.7m -2m met betonnen onderplaten. Graag met een poortje erin. Momenteel houten tuinafsluiting die is omgewaaid, word reeds weggehaald.