Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten tuinhuis afschuren en inwrijven" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten tuinhuis afschuren en inwrijven:

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Modern 5.05m x 2.95m plaatsen. Betonnen vloer aanwezig. Houten vloer en dakgoot plaatsen.

Tuin opfrissen + schutting

We hebben een tuin van ongeveer 72m² en zouden graag nieuwe klinkers willen(nu liggen eer ook klinkers maar in een ronde vorm en we zouden dat recht willen), grasmatten (ons gras gaat ook in een heuveltje maar we zouden dat graag helemaal plat willen) en een schutting achteraan plaatsen (houten afsluiting met onderaan beton). 9x9m - is een tuinhuis maar dat zouden we graag weg willen en er gewoon klinkers leggen. - tuinhuis zou al weg zijn zodat enkel de klinkers moeten gelegd)

Tuinhuis verkleinen

ik wil graag mijn houten tuinhuis verkleinen tot ongeveer 1/3de van de huidige grootte. Dit door 1 deel te laten, de rest af te breken en dan nieuwe wand plaatsen met deur. Ook het dak moet dan plat (licht hellend) gemaakt worden ipv schuin. Nu is die 6 meter op 3 meter --> hier moet een derde van over blijven ong.

Tuinhuis bekleden met composiet

Ik wil mijn houten tuinhuis, ongeveer 2,5 meter breed en 4 à 5 meter lang met twee ramen in, laten bekleden zodat ik niet meer hoef te verven. Met composiet of andere mogelijkheden. Liefst onderhoudsvriendelijk en weerbestendig.

Herstellen zijkant tuinhuis

Wij hebben sinds 5 jaar een houten tuinhuis met overkapping,de zijkant van het overdekt gedeelte heeft een herstelling nodig,enkele panelen onderaan zijn verschoven waardoor de rechter wand van het tuinhuis nu scheef staat.

Bestaand tuinhuis verplaatsen en fundering leggen

Wegens te dicht bij perceelsgrens. Nieuwe fundering gieten + tuinhuis verplaatsen. Houten tuinhuis met EPDM Dakbekleding van ong. 3m x 9m x 2.5m 3m opschuiven. Liefst zonder afbreken en heropbouwen. Nieuwe betonplaat gieten en nadien de oude uitbreken.

Tuinhuis plaatsen

Wij willen een houten tuinhuis laten plaatsen van 3.0 op 3.0 met max uitloop naar 3.5 'm op 3.5. De betonvloer is pas geleden vlag gegoten.

Herstellen tuinafsluiting door stormschade

Metalen tuinafsluiting met bovenbuis, afscherming en betonplaat herstellen. Houten raamluiken van huis vernieuwen. Waterschade in tuinhuis herstellen. Serres herstellen.