Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Houten weideafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten weideafsluiting plaatsen:

Weideafsluiting plaatsen

Weideafsluiting voor paarden in ursusdraad met houten palen en met een afsluitbare poort over een lengte van 33,5 meter plus herstellen en vernieuwen van bestaande identieke afsluiting over 100 meter. Ook moet er een nieuw nachthok voor dieren komen van 3,5 x 9 meter ter vervanging van het bestaande hok met dezelfde afmetingen.

Houten weideafsluiting plaatsen

Zwarte draadafluiting 1m hoog, voorzien van betonnen plint onderaan en bovenbuis. In totaal ca. 93 lopende meter. Optioneel weideafsluiting voorzien.

Weideafsluiting plaatsen

Er is een bestaande afsluiting die moet afgebroken worden. Palen zitten afgebroken in de grond. Afmeting zo n 250 lopende meter. Terug een volledige houten weideafsluiting plaatsen.

Weideafsluiting plaatsen

Weide 5000m² omheinen met houten palen +ursusdraad+schrikdraad.

Weideafsluiting plaatsen

Houten weideafsluiting plaatsen. Afstand van 10 lopende meter en hoogte van 1m50.

Weideafsluiting met stroom op plaatsen

De totale afstand is ongeveer 85 lopende meter. Houten palen met stalen draad tussen om stroom op te steken.

Weideafsluiting met poortje plaatsen

Weide afsluiten met houten robiniapalen en ursusdraad hoogte 150 cm+poortje plaatsen. Kwartcirkel met straal +/- 9 meter. Totale omtrek is 36 meter af te sluiten.

Plaatsen van weideafsluiting voor paarden

Graag hadden we een prijs offerte aangevraagd voor een houten afspanning voor een paardenweide. Het gaat over ongeveer 250 lopende meter waar een kleine poort en grote poort zouden moeten bijgeplaatst worden. Adres paardenweide is niet ver van privé woning.