Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Klimop van de gevel snoeien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klimop van de gevel snoeien:

Klimop snoeien en inkorten

Gevel (rijhuis) met klimop zou redelijk dringend gesnoeid moeten worden. Gevel is 2 verdiepen hoog en een 4 tal meter breed. Huis staat in auto-vrije straat in centrum Antwerpen.

Klimop van de gevel snoeien

Graag willen we de klimop van de gevel snoeien. De gevel is 8 meter hoog en 6 meter breed.

Snoeien en knippen klimop

De klimop aan de voorgevel van ons woonhuis moet geknipt en gesnoeid worden. Deze gaat tot ongeveer 3 meter hoog tegen de gevel en is ongeveer een meter, of iets meer breed.

Klimop verwijderen langs gevel tot dak

Rijhuis met klimop tot dak... zou moeten aangepakt worden (te veel aan het woekeren en begint naar buren te gaan). Maw: klimop snoeien en vanaf een bepaalde hoogte (ladderhoogte) verwijderen. Is zo niet dringend.

Snoeien klimop op de gevel

Ik wil mijn voorgevel met klimop laten snoeien op de gevel van een rijwoning De gevel is 5m breed met 3 verdieping hoog. De klimop staat op het geheel van de oppervlakte van de gevel

Verwijderen van klimop

We zijn op zoek naar iemand die onze klimop van de gevel kan verwijderen, het is een vrij jonge plant en komt nog makkelijk van de muur. De hoogte van de plant is circa 10 m.

Snoeien van klimop

Onze klimop groeit in de goot van de school naast ons en zou eruit moeten verwijderd worden (hoogte +- 10m). We hebben de wortels al doorgesneden, maar zien dat hij blijft groeien en water neemt uit de goot. Er is een doorgang van 2m breed naar de straat, maar het is niet mogelijk om met een hoogtewerker of via de gevel te bereiken. Er zal dus via de dakkapel gewerkt moeten worden. Op de gevel mag de klimop blijven hangen.

Snoeien klimop en bomen

Stadstuintje in centrum Leuven 20 m bij 6 m. Opdracht: snoeien van klimop op lage muur over 24 meter. Verwijderen klimop op twee plaatsen tegen gevel, 5 m hoogte. Snoeien twee geleidelindebomen hoogte top 5 meter. Geen ladder of snoeimateriaal aanwezig.