Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Klimop snoeien en inkorten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klimop snoeien en inkorten:

Snoeien en knippen klimop

De klimop aan de voorgevel van ons woonhuis moet geknipt en gesnoeid worden. Deze gaat tot ongeveer 3 meter hoog tegen de gevel en is ongeveer een meter, of iets meer breed.

Klimop snoeien in stadstuin

Wij hebben een klimop in een stadstuin (omringd door muren), op de achtermuur met een hoogte van 6 à 7m., tuin is niet toegankelijk voor hoogtewerkers. Klimop moet dringend gesnoeid worden.

Klimop snoeien stadstuin

Ik zoek iemand op de klimop te snoeien in mijn stadstuin (huurhuis). Gelieve een elektrische heggenschaar mee te brengen.

Klimop snoeien

Klimop kan snoeien in aan een loods . Deze is aan het over groeien bij de geburen en moet dringend gesnoeid worden

Klimop snoeien en inkorten

De klimop op de achterste muur van onze stadstuin staat veel te dik en klimt nu ook tot bij de buren aan weerskanten. Ook de oranje trompetbloem en blauwe regen heeft zich over de volledige muur verspreid. De muur is zeker vijf meter hoog en zeven meter breed. Wie kan ons helpen om die plantengroei in te tomen .

Klimop snoeien en inkorten

Klimop van de achterburen woekert al meer dan 20 jaar in onze tuin. Al opgeklommen tot op ons dak. Snoeibeurten en roundup halen niets uit. Klimop nu gevestigd op dak en gebruikt het als equivalent van composthoop om te groeien. Doel is om alles van het dak te verwijderen. Moeilijkheid: stuk van ‘compost’-dak is gemaakt van enkel glas.

Klimop verwijderen langs gevel tot dak

Rijhuis met klimop tot dak... zou moeten aangepakt worden (te veel aan het woekeren en begint naar buren te gaan). Maw: klimop snoeien en vanaf een bepaalde hoogte (ladderhoogte) verwijderen. Is zo niet dringend.

Snoeien van hoge muur van 6m met klimop

Wij willen graag onze klimop laten snoeien op ons stadskoertje zodat de buren er geen last van hebben. Staat momenteel 6m hoog en 3 à 4m breed. De bedoeling is om het overalgelijk en netjes te zetten