Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Kunstgras laten leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kunstgras laten leggen:

Stadstuintje heraanleggen

Stadstuintje opfrissen. Gras weghalen en 20m² kunstgras leggen. Aan zijkanten een strook van 5m x 0.6m met boordsteen en witte kiezel aanleggen.

Ondergrond leggen voor kunstgras

Ik zoek iemand die ondergrond ( stabilise / granulaat / wit zand ) of wat nodig zou zijn om nadien kunstgras te leggen het gaat om een stuk van 6 x 6 meter ( 36m2 ) Er dient niets uit ge-graaft te worden de boord stenen zijn ook reeds geplaatst

Kunstgras laten leggen

Wij hebben nu gras in onze tuin maar zouden dit graag willen omzetten naar een kunstgras die mooi oogt. De tuin is : - 4M10 breed ongeveer ( er moeten eerst afwerkingsplaten komen voor exacte afmeting) - ongeveer 16M diep

Tuin aanleggen met kunstgras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren om dan kunstgras te leggen. Alleen zouden jullie het oude gazon eruit moeten halen en wat moeten verhogen en effen leggen en daarna zwarte doek leggen en kunstgras. De tuin is 8 meter lang en 6 meter breed ongeveer.

Kunstgras en tuinpad leggen

Kleine stadstuin, ongeveer 25 vierkante meter. Gras afgraven en kunstgras leggen. Padje met tegels leggen naar uitgang parking en garage.

Kunstgras plaatsen

Ik wil mijn achtertuin renoveren waarbij kunstgras gelegd moet worden voor 40 m². Ik heb zelf de kunstgras gekocht, op zoek naar een vakman voor het professioneel te leggen.

Kunstgras leggen

Ik zoek iemand om te helpen met het leggen van kunstgras, liefst iemand met enige ervaring ,het grondwerk, wordt met een kraantje uigevoerd door een vakman Het tijdstip is op een zaterdag bij voorkeur.

Grondwerken uitvoeren en terras leggen

Grondwerken kleine tuin (+/- 45 m²): gelijk trekken, eventueel met keerwanden. Aanleg v terras. Boordstenen. Eventueel stapstenen met kunstgras en / of sierkiezels.