Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Kunstgras leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kunstgras leggen:

Kunstgras en tuinpad leggen

Kleine stadstuin, ongeveer 25 vierkante meter. Gras afgraven en kunstgras leggen. Padje met tegels leggen naar uitgang parking en garage.

Kunstgras plaatsen

Ik wil mijn achtertuin renoveren waarbij kunstgras gelegd moet worden voor 40 m². Ik heb zelf de kunstgras gekocht, op zoek naar een vakman voor het professioneel te leggen.

Kunstgras leggen

Ik zoek iemand om te helpen met het leggen van kunstgras, liefst iemand met enige ervaring ,het grondwerk, wordt met een kraantje uigevoerd door een vakman Het tijdstip is op een zaterdag bij voorkeur.

Grondwerken uitvoeren en terras leggen

Grondwerken kleine tuin (+/- 45 m²): gelijk trekken, eventueel met keerwanden. Aanleg v terras. Boordstenen. Eventueel stapstenen met kunstgras en / of sierkiezels.

Leggen van kunstgras

Ik zou graag kunstgras laten plaatsen in mijn tuin (ca 80 m²). Er ligt al een grondlaag van stabilisé.

Tuin gelijk trekken en kunstgras aanleggen

Wij willen kunstgras voor onze tuin laten aanleggen plus minus 40 vierkante meter rond rubbertegels voor ons zwembad. Aankoop in overleg met de vakman. Tuin moet afgegraven worden + stabilisé leggen.

Plaatsen kunstgras

Ik wil kunstgras leggen in een gedeelte van mijn stadstuin(tje) waar nu kiezelsteentjes liggen. Afvoeren van de steentjes en het leggen van het kunstgras. De oppervlakte van het te leggen kunstgras is 22 vierkante meter, met een rol van 4 meter op 5,5 meter kom ik toe. Ik zorg zelf voor het gras.

Kunstgras aanleggen in tuin

Tuin klaarmaken door aan te leggen met kunstgras. Ongeveer 70 m²