Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Kunststof afsluiting en poort plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kunststof afsluiting en poort plaatsen:

Kunststof afsluiting zetten

Buxushaag over een lengte van 25-30 meter verwijderen. Vervolgens afsluiting van 19 meter in totaal plaatsen met een maximaal toegelaten hoogte. Er klein staan ook enkele kleine betonnen palen die weg moeten.

Draadafsluiting zetten

Nieuwbouw huis. Nog geen aangelegde tuin. Het gaat om +-45m draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis voor klimop op te laten groeien. En +-8,5m kunststof afsluiting op perseelsgrens met buur.

Draadpanelen zetten

Zwarte tuinafsluiting met betonplaat (ligt er nu ook, weet niet of die nog bruikbaar is) en buis bovenaan ofwel draadpanelen. Hoogte 1m80, lengte 20 m. Poortje van 2 meter. Eventueel met kunststof strips. Oude afsluiting halen we zelf weg.

Kunststof afsluiting zetten

+- lengte 40m + afbraak houten panelen + plaatsing nieuwe panelen .

Afsluiting kunststof plaatsen

Achtertuin afsluiting, momenteel in hout panelen die 20 jaar oud zijn. Lengte 9 meter met een poortje en hoogte 1,80 meter graag zouden we een omheining in kunststof willen. Het poortje wensen we te behouden.

Kunststof afsluiting en poort plaatsen

Straatkant : 31m80 met poortje (voor auto) inverwerkt. Achterkant breedte 4M40 (poort mogelijk?) Kant buren: 19M diep

Afsluiting in kunststof zetten

Wij zijn voor ons appartementsgebouw op zoek naar een bedrijf dat een scheidingswand kan plaatsen met I-profielen in de grond (los van de scheidingsmuur van de buur). Afmetingen kan ik opmeten en het materiaal nog niet beslist, we willen enkel geen hout of iets anders waar onderhoud aan is!

Kunststof afsluiting zetten

kunststofafsluiting over een lengte van ongeveer 35 meter geplaatst met betonnen onderplaat en in grijze kleur