Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Kunststof afsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kunststof afsluiting zetten:

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik heb momenteel een buxushaag staan van 50 meter lengte, 1 meter breedte en 1.3 meter hoogte. Deze verwijderen en vervangen door een afsluiting in kunststof. Het betreft een open bebouwing , + 20 jaar, beide kanten heel goed bereikbaar.

Kunststof afsluiting zetten

Nieuwbouw woning half open bebouwing volledige afsluiting langs 3 kanten met een poort erin .

Kunststof afsluiting zetten

Vakman voor : kunststoffen tuinschermen (kleur grijs - RAL kleur door mij zelf te kiezen) 8 panelen (180 cm x 180 cm) met bijbehorende palen en afdekplaatjes renovatie (vervangen van bestaande houten afsluiting) prijs op te splitsen in : materiaal en plaatsing (meenemen oude afsluiting inbegrepen in plaatsingskosten) woning ouder dan 10 jaar.

Kunststof afsluiting zetten

wij zouden graag achter in de tuin een afscheiding willen en dit graag in een kunststof haag de lengter is +- 20 m lengte de hoogte weten we nog niet goed waarschijnlijk 180

Composiet afsluiting plaatsen

Momenteel is enkel ons huis gebouwd maar op termijn zal er langs beide kanten gebouwd worden, een afsluiting van respectievelijk 31,18m (10 meter garagemuur afgetrokken uit totale lenget evan 41,18m) en 18,41m (met huis totale lengte 31,41m). Afgerond zal dit dus ongeveer 50-52 lopende meter zijn. We twijfelen nog of we composiet/kunststof of toch houten planken zullen nemen. De balken zouden beton of aluminium mogen zijn. Dit moet dan ook met de buren bekeken worden.

Kunststof afsluiting herstellen

Tuinafrastering 20 meter lengte 190 hoogte met betonplaten. Door stormschade is de afsluiting beschadigd. Herstelling/vervanging

Kunststof afsluiting

Paatsing van een afsluiting aan een bestaand terras. De afsluiting bestaat uit de 5 panelen van 180 X 180. er dient ook Een bestaande haag verwijderen over 2m Lang en 180 hoog .

Oude afsluiting uitgraven en nieuwe draadafsluiting plaatsen

Onlangs is door een storm de draadafsluiting van onze tuin omvergewaaid. De metalen palen zijn gebogen en gebroken dus dit moet volledig nieuw gezet worden. Uitgraven van de bestaande verankering, dit zijn 5 metalen palen die waarschijnlijk in de grond in beton geplaatst zijn. Opnieuw plaatsen van een standaard draadafsluiting over een lengte van 12 m en hoogte van circa 180 cm. Dit te bekleden met matten in kunststof voor ondoorzichtigheid.