Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Laurierhaag verwijderen en afsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Laurierhaag verwijderen en afsluiting zetten:

Laurierhaag verwijderen en afsluiting zetten

De haag is 2m hoog en ongeveer 15m lang. Er zou dan een afsluiting in de plaats moeten komen op een halve meter van de andere beukenhaag.

Houten afsluiting plaatsen

Lengte van de afsluiting: 45 lopende meter, hoogte mag 1,8 meter zijn. Indien mogelijk ook graag huidige laurierhaag verwijderen. Materiaal graag: tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Tuinschutting plaatsen zetten

Eerst verwijderen van coniferen- en laurierhaag ongeveer 2,5 a 3 meter hoog (ongeveer 80 lopende meter) nadien plaatsen van tuin afsluiting in kunststof, composiet of hout

Laurierhaag verwijderen en composiet omheining plaatsen

Haag en Bekaertdraad op scheidingslijn verwijderen. Te vervangen door composiet afsluiting. Afscheiding plaatsen 18 m op hoogte van 1m80.

Laurierhaag verwijderen en houten schutting plaatsen

Laurierhaag van 2 m hoog en 110 m lang verwijderen (ook de wortels). +/- 25 dennen van een 6-tal meters hoog verwijderen (inclusief wortels). Houten schutting van 110 m plaatsen op betonnen plaat. Graag 2m hoogte ook .

Laurierhaag verwijderen en houten afsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, betonpalen gevuld met houten panelen of planken. Ook draadafsluiting plaatsen. Hoogte 1.80/ 2 meter. Laurierhaag verwijderen over een afstand van 16 m. ,en plaatsen van een afscherming ,liefst met onderaan een betonnen boord. Ter plaatse komen kijken.

Verwijderen van laurierhaag

Verwijderen van laurierhaag : Aan de linkerzijde van de tuin - 65 meter lang en hoogte 2 meter hoog.

Laurierhaag verwijderen

Graag had ik een prijsindicatie ontvangen voor het uitdoen van een laurierhaag van ongeveer 20m lang en 1m hoog.