Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Leggen van kunstgras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leggen van kunstgras:

Leggen van kunstgras

Ik zou graag kunstgras laten plaatsen in mijn tuin (ca 80 m²). Er ligt al een grondlaag van stabilisé.

Tuin gelijk trekken en kunstgras aanleggen

Wij willen kunstgras voor onze tuin laten aanleggen plus minus 40 vierkante meter rond rubbertegels voor ons zwembad. Aankoop in overleg met de vakman. Tuin moet afgegraven worden + stabilisé leggen.

Plaatsen kunstgras

Ik wil kunstgras leggen in een gedeelte van mijn stadstuin(tje) waar nu kiezelsteentjes liggen. Afvoeren van de steentjes en het leggen van het kunstgras. De oppervlakte van het te leggen kunstgras is 22 vierkante meter, met een rol van 4 meter op 5,5 meter kom ik toe. Ik zorg zelf voor het gras.

Kunstgras aanleggen in tuin

Tuin klaarmaken door aan te leggen met kunstgras. Ongeveer 70 m²

Voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg

In september wordt ons appartement opgeleverd, werken hof zullen al rond juli/augustus kunnen. Hof volledig langs achterzijde over een breedte van 13 meter te bereiken dus plaats genoeg voor eventueel Bobcat. We gaan voor plaatsing kunstgras echter moeten zelf de ondergrond voorbereiden, de aannemer die de bouw zet zal zwarte grond leggen maar we vragen voor eventueel bouw/steenpuin fijn gemalen. Onze voorkeur gaat naar stabilisé 12 cm dik op de zwart zand of steenpuin ondergrond ( 1000 kg zand/150 kg cement).

Leveren en plaatsen composietafsluiting en kunstgras aanleggen

Graag had ik offertes gekregen voor het leveren en plaatsen van 10 composiet afsluitingen ( bruin) met alle toebehoren ( palen ed) Graag ook kunstgras leggen ongeveer een 35 m². De hoogt ongeveer 1 meter 80.

Elektrische poort + steenkorven voorkant woning

Ik wens aan de voorkant een metalen elektrische poort met videosysteem en met steenkorven. Het is een totale lengte van een 20 meter. Ook wens ik kunstgras aan te leggen (vanachter ongeveer 40 vierkante meter en vooraan ongeveer 80 vierkante meter). Ook eventueel verlichting vooraan in de grond. Adresgegevens bij afspraak

Totaal renovatie tuin

Plaatsen van tuinafsluiting. Verhardingen naar garage. Bijbouwen aan bestaande garage. Terras aanleg. Het leggen van kunstgras.