Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Metalen tuinhuis plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Metalen tuinhuis plaatsen:

Metalen tuinhuis plaatsen

Het gaat om een tuinhuis Regent van 300x292 cm. De ondergrond is reeds voorzien. Verankeringssysteem ook te voorzien.

Montage Metalen tuinhuis

Graag montage ter plaatse van metalen tuinhuis. Afmeting 600 x 300 cm Plateau is al gegoten.

Metalen tuinhuis Regent plaatsen

Een metalen tuinhuis Regent van 300 op 292 cm laten monteren.

Metalen tuinhuis plaatsen op een bestaande betonplaat

Plaatsen en verankeren van het metalen tuinhuis Regent 300 x 292 cm. Betonplaat van 3x3 m is al aanwezig. Momenteel staat er nog een houten tuinhuis op die plaat, dus dat zou eerst moeten afgebroken en afgevoerd worden.

Vernieuwen tuinafsluiting en heraanleg tuin

Project A Wegnemen oude afsluiting deel a = 22 m in betonplaten met wegzagen haag en deel 2 = 40 m weipalen met draad. Vervangen door nieuwe tuinafsluiting wellicht in metalen palen en draad onderkant betonboord en windvrij maken (winddoek ?). Project B Plaatsen tuinhuis en hondenren Project C Heraanleg bestaande tuin (+/- 4 are) Startdata te bespreken

Metalen tuinhuis plaatsen

Wij hebben interesse in het Metalen tuinhuis 87 GEYZ 242 x 217 x 193 cm. Fundering is gelegd.

Tuinhuis met fietsberging bouwen

Ik wil graag een tuinhuis met fietsberging laten bouwen. Het gaat over een metalen constructie met een groen dak er op. Aan de zijkant en achterkant worden er muurtjes gebouwd in ytong. De stenen hebben we al. Ze moeten nog,gebouwd worden en afgewerkt in cementlaag. Aan de voorkant komt een dubbele schuifdeur in hout. Afmeting 6 m breed en 2 meter diep.

Stormschade aan metalen tuinhuis herstellen

Tijdens het onweer de afgelopen dagen is een dennenboom in onze tuin omgewaaid op onze metalen tuinhuis waardoor het tuinhuis licht beschadigd is. Graag had ik een offerte ontvangen voor het maken van het tuinhuis + voor de opruiming van de omgewaaide dennenboom.