Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "nieuwe omheining maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor nieuwe omheining maken:

Vervangen omheining/afsluiting tuin

Door stormschade is de omheining/afsluiting van mijn tuin met 1 buur beschadigd. Ik had graag enerzijds een offerte gewenst voor het vervangen van de omheining/afsluiting en anderzijds door de afsluiting te vervangen door een onderhoudsvriendelijke haag (waarna ik een beslissing zal maken).

Deels verwijderen van haag en plaatsen draadomheining

Afsluiting plaatsen tegen bestaande sparrenhaag, zonder haag te verwijderen. Lengt: ongeveer 15m + op het einde een hoekje makn om aansluiting te maken met het huis: lengte van het stuk na de hoek hoekje is tussen 1 en 2 meter. Hoogte omheining: 1meter. Sparren inkorten tot tegen stam. Omheining tegen stam plaatsen. Nadien kan de sparrenhaag door de omheining groeien. Na enkele jaren is de omheining niet meer zichtbaar maar wel aanwezig. Op een ander stuk in de tuin willen we graag een omheing plaatsen van 1.5m hoog over een lengte van ongeveer 3 meter. Dit stuk start tegen het huis en loopt zo door naar de omheining van de buren. Aan de kant van het huis zouden we graag een poortje laten plaatsen in de omheining.

Houten afsluiting plaatsen

Ik zou graag tand-groef panelen willen plaatsen over heel de tuin en door het midden staalmatten met betonblokken met een poort om zo dit af te sluiten. Dit gedeelte van de staalmatten met betonblokken zou dan dienen als hondenhok afsluiting. Dit is ongeveer 4 a 5m van de achterste omheining. In totaal is dit 75m64. Hierbij moet ook een poortje komen. Dit is bij de 4m53 tegen het huis. De staalmatten met betonblokken moeten komen voor de afsluiting te maken van het hok. Dit is in totaal de breedte van de tuin en een schatting van 22m36. Voor extra info heb ik eigenlijk afbeeldingen en een plattegrond va de tuin.

Houten afsluiting plaatsen

De tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), betonpalen met daartussen houten panelen of planken Het gaat over een Lengte van 45,00m, licht afhellend. Graag een simpele houten omheining. Graag ook 2m Hoog maken.

Houten afsluiting plaatsen

Op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een houten tuinafsluiting. Doel van de omheining is een fysieke en visuele afscherming te maken van onze koelinstallatie die buiten het gebouw staat opgesteld. Het gaat over een oppervlakte van 20 m², 3 zijden en afsluiting moet 1m80 hoog zijn met verticale latten.

Afsluiting plaatsen

Omheining te maken voor paarden en alpacas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 80 m afsluiting drieliggers met piramide kop. Plus een bestaande houten poort aan plaatsen

Draadpanelen plaatsen

Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 170 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : omheining voor dieren, dus liefst zo hoog mogelijk. Zo mogelijk 2m maar mag ook 3m hoog zijn. Stuk grond gelegen aan een zeer drukke weg. Momenteel is het nog een stuk land, maar ik wens er een weide van te maken.

Draadafsluiting met betonpalen plaatsen

Ik heb een tuinafsluiting in klimop maar deze klimop groeit aan houten platen die vasthangen aan een draadafsluiting van een slechts een halve meter hoog. De palen van de draad zijn in beton. Nu is het hout volledig rot en begint de klimop om te vallen. Zou het mogelijk zijn om een volledig nieuwe draad met betonpalen te plaatsen vlak bij de bestaande klimop en deze hier aan vast te maken? De bestaande haag is van beide kanten goed bereikbaar, ofwel vanuit de tuin, ofwel vanop openbaar terrein. Ook mogelijkheden bekijken voor eventueel in plaats van de omheining, een haag te plaatsen. Beide mogelijkheden worden overwogen. Ongeveer 30 m.