Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Omheining herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omheining herstellen:

Omheining herstellen

Omheining is stuk na aanrijdeng met een auto. Enkele stenen weg uit de omheining.

Herstellen van omheining na stormschade

Door stormschade is mijn houten omheining gedeeltelijk omgewaaid. Sommige palen zijn doormidden gescheurd en houten panelen beschadigd en scheefgetrokken. Omheining te herstellen.

Herstellen betonplaten omheining

Door het zware onweer is onze berk omgevallen en heeft zodoende enkele betonnen platen van de omheining beschadigd en verschoven. Er moeten een 4-tal platen worden hersteld.

Draadafsluiting herstellen

Herstelling van bestaande omheining. +- 70m

Deel van een tuinomheining en tuinpoort herstellen

Door stormschade is een tuinpoort kapot gewaaid. De poort was eigenlijk slecht geplaatst en er dient een gedeelte van de omheining opnieuw geïnstalleerd te worden, zodat de poort behoorlijk herplaatst kan worden.

Omheining en dak tuinhuis herstellen

Omheining van 10 meter herstellen. Ook loszittende roofing van het tuinhuis herstellen.

Houten tuinomheining herstellen

Door de recente storm en zware rukwinden is onze omheining in de tuin beschadigd. Het gaat om een houten afsluiting waar 3 platen en bijhorende palen scheef zijn getrokken. Te herstellen of vervangen.

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis herstellen

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis herstellen. Het opmaken van een bestek voor de verzekering en het nadien herstellen van de omheining. Vakman ter plaatse komen voor opmeting. Ongeveer 3 lopende meters. (bovenbar 9 meter)