Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Omheining plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omheining plaatsen:

Houten afsluiting

Ik zou graag een omheining laten plaatsen met volgende afmetingen: lengte is 4 meter, hoogte is 2 meter. Graag met ayous tropisch hout.

Draadpanelen plaatsen

Hoogte draadpaneel graag 1m70 hoog. Totale lengte van oppervlakte waarop we een omheining wensen is 65m in totaal. Buitenmaten tuin: linkerzijde ongeveer 19m60, achterzijde ongeveer 11m85, rechterzijde ongeveer 21m05 en de voorzijde ongeveer 12m50.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat om 70 lm omheining ban 1.80 hoogte geplaatst op betonnen keerwanden ( 30 lm) De overige meters gewoon in de grond.

Plaatsen van tand- en groefplanken en beton palen

We zouden een omheining willen laten plaatsen met betonnen palen en tand en groef planken 2 'm hoogte dit voor ongeveer 23 m. Houten omheining zal worden verwijderd door klant.

Omheining plaatsen

Ik zou graag een haag plaatsen als omheining. Gaat om een afstand van een 30 meter. Graag een hoogte van 1m40.

Afsluiting plaatsen

Plaatsing van ondoorzichtbare omheining in tuin. Materiaal : stevig gevlochten hout, stijl 'forest avenue' standard model - Plaatsing : nog dit jaar (na ontvangst en akkoord op de prijs) Plaatsing in tuin naast paardenpiste. De omheining dient om mijn paardenpiste af te schermen van de duitse herder van de buren. de omheining dient 2 m hoog te zijn om in orde te blijven met de wet. Afsluiting tussen de 15 lopende m.De omheining dient geen luxe omheining te zijn, maar dient wel stevig geplaatst te zijn, materiaal maakt me feitelijk niet uit. Ik zoek naar een goede prijs kwaliteit verhouding. De tuin is bereikbaar zonder dat er hiervoor iemand dient thuis te zijn.

Plaatsen omheining

Plaatsen van tuinomheining van ongeveer 40m in draad en 85m in panelen zou gaan om een hoogte 1,40m à 1,60m en 2 bijhorende poorten in draadpaneel.

Plaatsen draadafsluiting

Wij willen graag onze tuin afwerken met draadafsluitingen, liefst panelen. Deze dienen 1.80 hoog te zijn. De omtrek van onze tuin is 81m. Het is een nieuwbouw. De omheining zou moeten geplaatst worden rond juni 2020.