Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Omheining plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omheining plaatsen:

Betonnen omheining plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van 30m x 2m plaatsen.

Omheining plaatsen

Wij zouden graag onze tuinen omheinen met een onderhoudsvriendelijke omheining. Dit zou gaan over ongeveer 3 x 14 à 16 meter en een hoogte van 1,80 meter.

Betonnen afsluiting zonder structuur plaatsen

Betonplaten omheining ongeveer 30 meter, hoogte 2 meter plaatsen Liefst betonplaten zonder structuur dus een egale betonlook.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van omheining draad met bovenbuis en betonplaat. Tussen 10 en 50 meter

Plaatsen composiet afsluiting

Composiet tuin omheining plaatsen met zwarte palen & donkere composiet. Met als volgende afmetingen: -Buren links: 8,2m -Buren achter: 6m -Buren rechts 11m -Minimale hoogte: 1,80m

Afsluiting en tuinhuis plaatsen in dezelfde houtsoorts

Houten tuinafsluiting plaatsen + het zetten van een tuinhuis dit allemaal in het zelfde houtmateriaal. Thermowood,Europees hout, Eik, Kastanje, Wilg. Er moet tussen de 10 en 50 meter omheining geplaatst worden.

Houten omheining met betonpalen plaatsen

Oude haag wegnemen en vervangen door een houten omheining over een afstand van 13 meter. De schuttingen heb ik liggen, de betonnen onderplaten en palen niet. Op 1m afstand plaatsen van waar de haag zat.

Plaatsen van draadafsluiting

Omheining van perceel met tuindraad inclusief poort plaatsen. Perceel is 50 meter op 20. Draadafsluiting zonder betonplaat maar eventueel met bovenbuis. Er hoeft geen oude omheining worden weggehaald.