Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Omheining rond schoolterrein vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omheining rond schoolterrein vernieuwen:

Omheining plaatsen voor stacaravan

Wij hebben ons een stacaravan gekocht aan zee van 11m op 4m. We zijn nu naar iemand op zoek die hier een omheining wil rond plaatsen.

Houten afsluiting plaatsen

Het zou gaan over een nieuwbouwproject, waarvan de omheining + liefst ook elektrische draaipoort, eind van dit jaar geplaatst zou worden. De hoogte mag standaard 1m80 gaan, de lengte gaat rond de 80m zijn. Dit is voor een volledige afsluiting. Graag ook een houten poortje aan de achterzijde. Qua houtsoort zou ik opteren voor hardhout/tropisch hout.

Volledig aanleggen tuin rond nieuwbouw

Het gaat om een tuin van ongeveer 2 are (de grond is in totaal 4 are, het huis is 9x12 meter). Graag gelijktrekken van de grond en aanleggen van terras, tuinhuis, zijkanten woning en oprit. Voor het terras en de oprit dacht ik aan gepolierde beton, maar andere opties zijn welkom. Het tuinhuis graag in hout met een extra afdak erbij. Indien mogelijk ook een omheining rond de tuin heen. Ik heb nog niet beslist welk type.

Draadafsluiting plaatsen

Volledige tuin omheining, ongeveer 300 meter, hoogte minimum 2 meter. Staan ook oude bomen die weggehaald moeten worden of er rond werken.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een zwarte draadomheining rond een nieuw speelplein. Het gaat om 30 meter omheining met 2 poorten met slot. Er zou 1 stuk van +-2 meter moeten open kunnen voor de lift van de glazenwassers. Hoogte 2m met paal. geen beton.

Omheining herstellen

De wind heeft de wal rond het huis beschadigd, daar zijn een paar platen uit gegaan en de paal waar die tussen hangt staat scheef.

Draadafsluiting vervangen

We zoeken een uitvoerder die onze oude omheining gedeeltelijk kan verwijderen en nieuwe draad kan plaatsen. Het gaat hier om een stuk van om en bij de 80 meter. We willen nu systematisch (elk jaar een stukje) de volledige draad vernieuwen rond onze school. De werken zouden in oktober moeten uitgevoerd worden.

Omheining plaatsen

Ik had graag een nieuwe draadafsluiting geplaatst rond mijn tuin van ongeveer 50 lopende meter. Dit zou ik eventueel afgewerkt willen zien met wilgenmatten. Hoogte gewenst rond de 150-160cm. Alsook een poortje met dezelfde hoogte.