Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Omheining in thermowood plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omheining in thermowood plaatsen:

Omheining in thermowood plaatsen

We willen graag een scheiding tussen de buren en onszelf. Het gaat om een lengte van ongeveer 30 meter. Momenteel staan er lage betonnen paaltjes met draad tussen. Nieuwe afsluiting wil ik graag in thermowood.

Omheining in thermowood zetten

Ik zou graag een houten omheining van het materiaal thermowood laten plaatsen. Een stuk is 9 meter lang, dan 6 meter en we hebben een dubbele poort met twee vleugels van 3 meter breed. Graag een hoogte van 1,8 meter hoog.

Omheining in thermowood plaatsen

Het is voor een afsluiting in thermowood van 34 meter. Dit 28 meter van 1,8m hoog en 6 meter van 1m hoog. Zwarte alupalen, toplat en zwarte betonplaten onderaan.

Houten afsluiting plaatsen

Omheining tussen 2 tuinen . Lengte 18 meter Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Houten afsluiting plaatsen

We zijn en op zoek naar iemand die een 20 tal meter omheining kan plaatsen Soort: Tuinschermen of plankenwand in thermowood, gevlochten takken (wilg of hazelaar)

Bekafor draadpanelen met betonplaten plaatsen

Plaatsen van omheining rechte lijn van totaal 29m waarvan 18 m in draadpaneel 2 m hoog en 11 meter met aluminium gleufpalen met thermowood rabatplanken 28/130mm/180 - 2 m hoog.

Houten afsluiting plaatsen

De tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), betonpalen met daartussen houten panelen of planken Het gaat over een Lengte van 45,00m, licht afhellend. Graag een simpele houten omheining. Graag ook 2m Hoog maken.

Houten afsluiting plaatsen en oude omheining verwijderen

Tuinomheining 1 stuk 20 m 1 stuk 15 m . De hoogte 2.20 meter. In thermowood af te sluiten. Er zou ook een omheining moeten verwijderd worden.