Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Omheining in thermowood zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omheining in thermowood zetten:

Afsluiting en tuinhuis plaatsen in dezelfde houtsoorts

Houten tuinafsluiting plaatsen + het zetten van een tuinhuis dit allemaal in het zelfde houtmateriaal. Thermowood,Europees hout, Eik, Kastanje, Wilg. Er moet tussen de 10 en 50 meter omheining geplaatst worden.

Houten afsluiting plaatsen

Er zou een omheining moeten komen van ongeveer 15m. Momenteel is er reeds een afsluiting van draad, maar voor extra privacy zouden we graag een tuinscherm van thermowood. We verwachten niet dat het tuinscherm veel wind zal vangen, wel willen we graag een kwalitatief scherm dat lang meegaat. De hoogte zou 1,9m moeten zijn.

Houten afsluiting plaatsen

Aan 1 zijde van 36 meter lang zou er een nieuwe afsluiting moeten komen. Ikzelf en de buur zouden de oude omheining al verwijderen. Ik had gedacht aan een omheining van 2m hoog. Het liefst zou ik Composiet of Thermowood gebruiken maar wil ook eens de prijs van beton met houten panelen (tandgroefplanken graag) weten. Wij zijn bereid mee te helpen om de duurtijd te drukken.

Omheining in thermowood plaatsen

We willen graag een scheiding tussen de buren en onszelf. Het gaat om een lengte van ongeveer 30 meter. Momenteel staan er lage betonnen paaltjes met draad tussen. Nieuwe afsluiting wil ik graag in thermowood.

Omheining in thermowood zetten

Ik zou graag een houten omheining van het materiaal thermowood laten plaatsen. Een stuk is 9 meter lang, dan 6 meter en we hebben een dubbele poort met twee vleugels van 3 meter breed. Graag een hoogte van 1,8 meter hoog.

Omheining in thermowood plaatsen

Het is voor een afsluiting in thermowood van 34 meter. Dit 28 meter van 1,8m hoog en 6 meter van 1m hoog. Zwarte alupalen, toplat en zwarte betonplaten onderaan.

Houten afsluiting plaatsen

Omheining tussen 2 tuinen . Lengte 18 meter Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Houten afsluiting plaatsen

We zijn en op zoek naar iemand die een 20 tal meter omheining kan plaatsen Soort: Tuinschermen of plankenwand in thermowood, gevlochten takken (wilg of hazelaar)