Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Nieuwe omheining zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe omheining zetten:

Nieuwe omheining zetten

Afsluiting van +-8 meter aan achterkant van de tuin met een poortje Afsluiting in hout met hoogte 1m80.

Omheining in thermowood zetten

Ik zou graag een houten omheining van het materiaal thermowood laten plaatsen. Een stuk is 9 meter lang, dan 6 meter en we hebben een dubbele poort met twee vleugels van 3 meter breed. Graag een hoogte van 1,8 meter hoog.

Nieuwe tuinomheining zetten

Nieuwe tuinomheining. Voorkeur voor betonnen basisplaat met daarboven houten omheining. In totaal 37m (ongeveer)

Omheining leibomen in voor- en achtertuin

Lindebomen zetten rond domein en grondtuin gelijk zetten . Gras zaaien. Afmetingen ken ik niet van buiten. Heel het terrein is 720 m² - niet gans te doen uiteraard.

Tuinafsluiting zetten

Ik wil een omheining rond mijn tuin (60 are) plaatsen. Benodigde afsluiting: 300m. Op dit moment staat er al een meidoornhaag rond de tuin. De draad moet dicht tegen deze haag aansluiten. 1 kleine poort dient te worden voorzien.

Houten afsluiting met beton zetten

Ik wil graag een omheining laten plaatsen in het hout of betonnen palen met houten panelen. Dit voor 80 lopende meter en voor 180 cm hoog.

Omheining plaatsen

Halfopen bebouwing, hoekhuis straatkant omheining te zetten. Dit voor ongeveer 70 lopende meter in betonplaten met structuur.

Omheining in betonplaten zetten

Op zoek naar een vakman om een afsluiting in betonplaten met of zonder structuur te zetten. Het gaat om 14 lopende meter omheining.