Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Omspitten van tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omspitten van tuin:

Tuin omspitten en egaliseren

Ik wil graag mijn tuin laten omspitten en terug egaliseren Zodat ik gazon kan zaaien mijn tuin is ongeveer 8 m op 4 m Het gaat over alleen omspitten en plat walsen.

Omspitten van tuin

Wij hebben een rijwoning en zijn opzoek naar een tuinman die onze tuin kan omspitten. Machines moeten wel door een deuropening passen (kan langs de tuin van de buren) Dit voor een tuin van +- 40diep op 7m

Tuin heraanleggen

Alles opnieuw omspitten, gras opnieuw inzaaien, tuinhuis afbreken en terras aanleggen. Tuin : 100 m². Terras : aan te leggen met klinkers. Terras : 5 m op 5 m.

Omspitten van tuin

Ik wil mijn tuin volledig laten renoveren. Tuin volledig omspitten en gelijktrekken van de grond met aanleg van grasmatten 300m². Ook eventueel nieuwe omheining 88m omheining voorzien in betonnen platen .

Grasmatten leggen

Tuin omspitten en grasmatten leggen. Oppervlakte 95 m².

Grond omspitten en gelijktrekken

Ik heb een tuin van 56,54 meter op 4,20 meter ommuurd met betonplaten. De tuin werd recent gemaaid en ik wil deze graag laten omspitten en gelijktrekken.

Omspitten groetentuin

Wil mijn groentetuin laten omspitten. Tuin meet circa 45m²

Tuin omspitten en gelijk trekken plus zaaien van gras

Na verbouwingen wil ik mijn tuin (290m²) laten heraanleggen. Omspitten, nivelleren, bemesten en zaaien. Tuin ligt momenteel zeer ongelijk (graafwerken nodig).