Hoe werkt het?

Tuin onderhouden


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor tuinonderhoud? De Casius tuinmannen staan klaar om jouw tuin te onderhouden.

Het regelmatig snoeien van een haag, het gras afrijden of bomen snoeien. Dit zijn maar enkele werken die onder het ruime begrip van tuinonderhoud vallen. Aangezien je een tuin op regelmatige basis moet laten onderhouden is een goede tuinman aangewezen. Ook voor het onderhoud van jouw tuinafsluiting kan je bij onze specialisten terecht.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw tuin correct te onderhouden. Het is ook altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het onderhouden van de tuin.

Laat ons weten weten wat men in jouw tuin moet komen onderhouden en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor onderhoud:

Tuin aanleggen

Gras vervangen door bodembedekkers en siergras en sierstenen/kiezel. 4 are tuin. Zonder woonst. Alsook regelmatig onderhoud.

Omheining plaatsen

Vierkante palen en zwarte draadpanelen, hoogte tussen 1,60 en 1,80 meter ongeveer 6,5 lopende meter. Boordsteen en hekje zonder deurklink (gebruik enkel om gemakkelijk toegang te hebben voor onderhoud zijkant weide achter tuin).

Tuinonderhoud uitvoeren

Snoeien van grote struiken en hagen twee tot drie maal/jaar als nodig, minstens winter opkuis en lente/zomer onderhoud). - plusminus 120 lopende meter hagen (klimop en coniferen); - twee bomen om de drie jaar bijsnoeien; - vier perken struiken (sinurundinaria, lonicera en andere hoge struiken met bloem hoger dan één meter); - lagere struiken, grasperken en onkruid doen wij zelf. Tuin is ongeveer 16a en tien jaar geleden aangelegd door tuinarchitect en sindsdien jaarlijks goed onderhouden.

Terras aanleggen

terras aanleggen, planken, ondergrond is worteldoek en onderhoud tuin. De opp van de tuin is ongeveer 10x5m

Afsluiting plaatsen

we zouden een afsluiting willen plaatsen in hardhout (padouk, eiken, ...) die geen onderhoud vergt. Lengte is ± 23m/ hoogte 2m. Afsluiting zal waarschijnlijk net naast de scheidingslijn van onze buren moeten geplaatst worden omdat zij daar onlangs draadwerk hebben geplaatst. Dwz. dat de afsluiting verwerkt moet worden in onze oprit (klinkers en op deze plaats eveneens afvoerbuis voor regenwater onder stabilisé).

Voortuin heraanleggen

Wij wensen onze voortuin opnieuw aan te leggen, die is ongeveer 15 meter breed en 5 meter diep. We zoeken een ontwerp dat weinig onderhoud kost met veel kiezel.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik denk er aan om mijn haag te vervangen door een duurzame afsluiting. Dit om minder onderhoud te hebben als ook geen geurhinder van de kippen van de buren. Het gaat om een lengte van ongeveer 7 m en de hoogte is 180cm

Onderhoud van conifeerhaag

Wij zijn op zoek naar iemand met kennis van zaken om onze conifeerhaag (ongeveer 60m lang en ongeveer 2 meter hoog) te onderhouden, snoeien, bemesten, bruine plekken aanpakken... en dit op regelmatige basis.