Hoe werkt het?

Tuin onderhouden


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor tuinonderhoud? De Casius tuinmannen staan klaar om jouw tuin te onderhouden.

Het regelmatig snoeien van een haag, het gras afrijden of bomen snoeien. Dit zijn maar enkele werken die onder het ruime begrip van tuinonderhoud vallen. Aangezien je een tuin op regelmatige basis moet laten onderhouden is een goede tuinman aangewezen. Ook voor het onderhoud van jouw tuinafsluiting kan je bij onze specialisten terecht.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw tuin correct te onderhouden. Het is ook altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het onderhouden van de tuin.

Laat ons weten weten wat men in jouw tuin moet komen onderhouden en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor onderhoud:

Tuinaanleg en onderhoud omheining tuin plus poort

Stevige, langdurige houten omheining plaatsen. Met betonnen onderplaat en betonnen palen. Lengte is ong. 15m, hoogte 1.8m. Oude omheining weghalen.

Afsluiting in kunststof zetten

Wij zijn voor ons appartementsgebouw op zoek naar een bedrijf dat een scheidingswand kan plaatsen met I-profielen in de grond (los van de scheidingsmuur van de buur). Afmetingen kan ik opmeten en het materiaal nog niet beslist, we willen enkel geen hout of iets anders waar onderhoud aan is!

Tuin van 1000 m² onderhouden

Hovenier gezocht voor groot onderhoud van een tuin van 1000 m². Gras maaien, snoeiwerken en afval afvoeren.

Heraanleggen tuin en regelmatig onderhoud uitvoeren

Ik wil nieuw gras zetten en met eventueel 2-maandelijks onderhoud van tuin. Ongeveer 100 m². Aanplanten van enkele boompjes. Stuk van tuin in kasseien vervangen door gras. Er is een haag van ong 2 meter die ook regelmatig onderhoud nodig heeft.

Onderhoud voortuin

Als Syndicus zijnde, zoeken we een tuinman voor onze oprit (voortuin). Zou eigenlijk gaan om onkruid uit te doen, haag snoeien, grind leggen en dergelijke zaken.

Tuin onderhouden

Het snoeien van de hagen en planten en verder jaarlijks onderhoud.

Composiet afsluiting plaatsen

2 kanten elk van +/-8m lang moeten vervangen worden door composiet panelen met eventueel verticaal deel grind korf tussen verwerkt. Sta open voor prijs vergelijking van steen/grindkorven, draad met buis en kunststofafsluiting. Het is in overleg met de buren maar we zijn op zoek naar iets met weinig onderhoud, degelijke structuur en duurzaam. Ons huidige houten tand groef panelen zet hem steeds open en palen zijn aan het rotten, dus houten panelen doen we niet meer.

Snoeien boom

Wij hebben een stadstuin in het centrum. Een paar keer per jaar hebben wij een tuinman nodig voor onderhoud en snoeiwerk. Het eerste dat moet gebeuren is het snoeien van boom die zich tegen onze zijmuur bevindt. Als het kan dan mag het snoeiafval meegenomen worden.