Hoe werkt het?

Tuin onderhouden


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor tuinonderhoud? De Casius tuinmannen staan klaar om jouw tuin te onderhouden.

Het regelmatig snoeien van een haag, het gras afrijden of bomen snoeien. Dit zijn maar enkele werken die onder het ruime begrip van tuinonderhoud vallen. Aangezien je een tuin op regelmatige basis moet laten onderhouden is een goede tuinman aangewezen. Ook voor het onderhoud van jouw tuinafsluiting kan je bij onze specialisten terecht.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw tuin correct te onderhouden. Het is ook altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het onderhouden van de tuin.

Laat ons weten weten wat men in jouw tuin moet komen onderhouden en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor onderhoud:

Omheining plaatsen

We hadden graag een omheining laten plaatsten met een poortjes en het onderhoud van de tuin zelf. Afmeting tuin; 15m breed en 25 m diep. Het gaat om een draadafsluiting met een bovenbuis en mogelijk een betonplaat. De toegevoegde foto's zijn niet heel duidelijk maar ik heb spijtig genoeg geen andere foto's momenteel. Haag ook uit te doen.

Kleine tuin terug proper leggen + aanplanten boompjes

Heb een kleine tuin van 15m² die terug proper gelegd zou moeten worden gelijk trekken + gras inzaaien Heb het zelf al wel 2 x omgespit. ( weet zelf niet of de aarde nog in orde is om al te zaaien ) Heb vooraan het huis ook stuk of 6 buxussen staan die zo goed als dood zijn hier zou ik een alternatief voor willen hebben met boompjes of planten die goed dichtgroeien als lage haag en weinig onderhoud nodig hebben .

Hagen scheren en tuin onderhoud

hagen scheren, buxus hagen 30cm hoog 100m lang andere snoeiwerken verschillende soorten hagen.

Onderhouden en heraanleggen tuin

Ik wil graag onze tuin aanpassen om minder onderhoud te hebben. Daarvoor wil ik graag advies hebben en dat (deels) ook laten uitvoeren. idem voor onderhoud van een aantal bomen (Kers en Eik). Tuin is een 120m².

Vijver onderhoud en nieuwe pomp plaatsen

Ik wil een vijver van 25 m³ met geblokkeerde pomp laten onderhouden. Men zal ook een nieuwe pomp moeten plaatsen.

Onderhoud van tuin met onderhoudsachterstand en opschonen grassen oprit

-kapot spuiten bestaand gazon -snoeien en scheren grassen voor de woning (oprit, zie foto in bijlage) -onkruid verwijderen -frezen,egaliseren en herzaaien gazon (100m2)

Onderhouden ecologische siertuin

Wegens verblijf in buitenland ben ik op zoek naar een vakman met groene vingers voor het onderhoud van onze ecologische siertuin met hoogstamfruit, planten borders en vijver. Tevens snoei van meidoornhagen en maaien van gazon. Totale oppervlakte is ca 40 are.

Periodiek onderhoud tuin 12are uitvoeren

Een tuin van +/- 12 are kan onderhouden en verzorgen, graag 1x/maand (een 6-tal uren/dag) in de lente en de zomer. Dit betreft, hagen en bomen snoeien, onkruid verwijderen, nieuwe aanplantingen, hekwerk dat er reeds staat opnieuw verstevigen, kiezelpadje aanleggen....