Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Onderhoud voortuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderhoud voortuin:

Onderhoud voortuin

Als Syndicus zijnde, zoeken we een tuinman voor onze oprit (voortuin). Zou eigenlijk gaan om onkruid uit te doen, haag snoeien, grind leggen en dergelijke zaken.

Aanleggen tuin

We zouden onze tuin willen laten aanleggen. Dit gaat om een achtertuin deze wensen te beleggen met grasmatten en ophogen. Als het gaat om onze voortuin verkiezen we siergras of iets dergelijks, wat weinig onderhoud vergt. Gaat om een 30m² ongeveer.

Tuin onderhouden

Ik had graag het onderhoud van mijn tuin laten doen. Voortuin: snoeien van struiken. Tuin: snoeien van haag, snoeien van twee bomen. Haag is 20 à 25 meter lang en 2 meter hoog.

Tuin onderhouden

Wij willen onze achtertuin graag groot onderhoud laten doen. (100 m²) Hoog gras afdoen. Haag snoeien. Terras verzorgen. 1 boom vanachter in de tuin snoeien. Voortuin met oprit onkruid uit doen en ook verzorgen.

Onderhoud van de tuin

Achtertuin en voortuin 2 x langskomen : - 5 bomen snoeien in maart 2019 - in juni 2019 : zomersnoei van alle hagen (hagebeuk, beukehaag, buxus, laurier en taxus)

Omheining in U-vorm plaatsen

Willen we onze voortuin zo snel mogelijk laten afspannen. Het stuk in de voortuin dat dient afgespannen te worden is in de vorm van een U. Ongeveer 24 meter lang in totaal We verkiezen een afspanning dat geen onderhoud nodig heeft, waar niet doorheen gekeken kan worden. Hoogte 180 cm.

Tuin aanleggen en oprit leggen

In mijn voortuin van 7 op 8 meter ongeveer zijn al mijn buxus stuk gegaan daarom zou ik hem opnieuw willen laten aanleggen maar wij zijn in pensioen en willen zo weinig mogelijk nog moeten doen voor de onderhoud ervan dus heb ik een paar gedachten van anderen nodig en natuurlijk ook de hulp om de werken te doen De oprit moet ook aangelegd worden ik laat mij adviseren over materiaal keuze . De totale oppervlakte is 40m² ongeveer.

Onderhouden voor- en achtertuin

Voortuin onderhoud: snoeien, maar ook plaatsen van nieuwe bloemenstruiken. Haag naast oprit en beide kanten achtertuin snoeien. Ongeveer 2 op 3 meter = voortuin. Achtertuin vooral de hagen scheren.