Hoe werkt het?

Tuin onderhouden


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor tuinonderhoud? De Casius tuinmannen staan klaar om jouw tuin te onderhouden.

Het regelmatig snoeien van een haag, het gras afrijden of bomen snoeien. Dit zijn maar enkele werken die onder het ruime begrip van tuinonderhoud vallen. Aangezien je een tuin op regelmatige basis moet laten onderhouden is een goede tuinman aangewezen. Ook voor het onderhoud van jouw tuinafsluiting kan je bij onze specialisten terecht.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw tuin correct te onderhouden. Het is ook altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het onderhouden van de tuin.

Laat ons weten weten wat men in jouw tuin moet komen onderhouden en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinman voor onderhoud:

Tuin onderhouden

Ik had graag het onderhoud van mijn tuin laten doen. Voortuin: snoeien van struiken. Tuin: snoeien van haag, snoeien van twee bomen. Haag is 20 à 25 meter lang en 2 meter hoog.

Tuinman voor onderhoud

Onkruid wegdoen, snoeien - Onderhoud 30 are tuin

Tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin

Mijn ouders hebben een mooie maar vrij verwilderde stadstuin en zijn op zoek naar een tuinman die op geregelde basis (bv 1x maand) het onderhoud van de tuin kan komen doen aangezien ze het zelf niet meer kunnen.

Tuin heraan te leggen

We hebben een tuin met veel werk en met planten die veel water vragen. Daar we het onderhoud en het water geven (niet meer verantwoord in deze tijd) willen beperken willen we eens kijken wat mogelijk is. Onze tuin is 5.80 are groot inclusief woning.

Tuin onderhouden

onderhoud van de tuin onkruid vrij maken en sierheerster verwijderen en andere heersters verplaatsen

Onderhouden groenvoorziening winkel

Tuinman die op regelmatige basis langskomt voor het onderhoud van de groenvoorziening en onkruidverdelging

Tuin onderhouden

Wij willen onze achtertuin graag groot onderhoud laten doen. (100 m²) Hoog gras afdoen. Haag snoeien. Terras verzorgen. 1 boom vanachter in de tuin snoeien. Voortuin met oprit onkruid uit doen en ook verzorgen.

Aanleggen stadstuin

Tuinaanleg stadstuin - 70m² - onderhoud naar de toekomst toe - afbreken van een balkonterras, heraanleg van het balkonterras - voorzien van een groendak (ca. 24m²)