Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Nieuwe onderhoudsvriendelijke afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe onderhoudsvriendelijke afsluiting plaatsen:

Nieuwe schutting met beton plaatsen

We willen onze tuin laten afsluiten. Op het moment staat er een afsluiting met sparren. Deze zullen verwijderd worden en we willen een meer onderhoudsvriendelijke oplossing. De constructie moet duurzaam zijn en daarvoor denken de aan beton. Wat betreft de opvulling hebben we op dit moment nog geen voorkeur. Het gaat over een kleine 50 meter..

Nieuwe onderhoudsvriendelijke afsluiting plaatsen

Er zou een andere afscherming moeten komen tussen ons en de buren. Momenteel is er een haag tussen beide. We willen iets waar we geen werk meer aan hebben. Het gaat over een lengte van ongeveer 27 meter. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken is een optie.

Vervangen omheining/afsluiting tuin

Door stormschade is de omheining/afsluiting van mijn tuin met 1 buur beschadigd. Ik had graag enerzijds een offerte gewenst voor het vervangen van de omheining/afsluiting en anderzijds door de afsluiting te vervangen door een onderhoudsvriendelijke haag (waarna ik een beslissing zal maken).

Kunststof afsluiting plaatsen

Nu hebben wij een haag als afsluiting en zouden die graag vervangen door een onderhoudsvriendelijke afsluiting. We twijfelen wel nog tussen de soorten afsluiting want je hebt daar zoveel keuze tussen. Het gaat over een grote 20m afsluiting die zou moeten vervangen worden

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over een afstand van 9 m lang, we willen graag een hoogte van 1,80 m. We hebben de Tuya's van 29 jaar oud laten weghalen en willen nu een onderhoudsvriendelijke en milieuvriendelijke afsluiting plaatsen. gevlochten takken (wilg of hazelaar)

Kunststof afsluiting tussen twee appartementsgebouwen plaatsen

Plaatsing van tuinafscheiding tussen de appartementen. Afsluiting tuin met kunsthaag ,tuinafscherming met bedrading ook nodig ter bevestiging van kunsthaag . In de grond zitten nog wortels van de oude haag, deze moeten verwijderd worden. Een onderhoudsvriendelijke en nette afscheiding is het doel . Voorheen totaal dode en overwoekerde haag . Dit over een lengte van 14,5 m en hoogte 1,80 meter.

Draadafsluiting vervangen door onderhoudsvriendelijke afsluiting

We willen huidige draadafsluiting met klimop laten verwijderen en een nieuwe afsluiting plaatsen. Deze moet onderhoudsvriendelijk zijn, liefst in het hout. Het is een afsluiting van 32 meter in een rechte lijn.

Onderhoudsvriendelijke afsluiting plaatsen

Nu staat er een haag ,wij willen een onderhoudsvriendelijke afsluiting plaatsen. Die afsluiting komt tussen de buur, op scheidingslijn. Graag advies. Ongeveer 11 meter omheining te plaatsen. De hoogte ongeveer 1.80 a 2 meter.