Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Ontbossen en bouwrijp maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ontbossen en bouwrijp maken:

Ontbossen en bouwrijp maken

Ik heb een grond gekocht van ca 13 aren. Dicht bestruikt en ongeveer 15 bomen. Moet ontbost worden.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Perceel 1000 m² met chalet schuurtje en dubbelcarport, veel wilde begroeing te Essen Wildert. Terrein kaal opleveren tbv herbebossing volgens eisen zodat bouwvergunning kan worden aangevraagd.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Op de bouwgrond staan drie bomen en veel struikgewas. Foto is beschikbaar. Enige probleem is dat de drie bomen via de omgevingsvergunning dienen gekapt te worden. Het struikgewas mag er asap vanaf. Oppervlakte : 7,5 are

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Perceel bouwgrond van 1000 m² , waarvan er een gedeelte +-500m² bebost is = struiken (van 3 meter hoog), bomen (stam van max 15 cm in diameter en hoogte van max 8m) > zie foto's .

Ontbossen en bouwrijp maken van bouwgrond

De struiken en bomen van de ongeveer 8 are bouwgrond laten verwijderen, ook ontwortelen, de grond mag diep gefreesd worden en geëgaliseerd.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Bouwperceel bouwrijp maken - 8are grond met struiken en enkele bomen. Wegvoeren van boom en stronken en struikgewas

Ontbossen en bouwrijp maken perceel

Dit betreft een perceel van in totaal 29 are, volledig bebost. Vakman voor het rooien (inclusief verwijderen van kluiten). Verder graag ook rekening houden dat het achterste stuk (gaat later weide worden) rudimentair gelijk gemaakt moet worden. Is het in dit geval nodig om de teelaarde te verwijderen? Voorts zullen we bouwen op paalfunderingen gezien vochtige grond. Grondverbetering in de bouwzone is dus niet nodig.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond 6 are + kasseien uitbreken van oprit

Wij gaan bouwen op een perceel van 12 are en zouden het voorste stuk bouwrijp willen laten maken. Op de huidige inrit staan enkele grote bomen die moeten worden gekapt alvorens we de grond sondering kunnen laten uitvoeren. De kasseien van de oprit moeten worden opgebroken en zouden we in een latere fase hergebruiken voor het aanleggen van een nieuwe oprit.