Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond:

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Perceel van 480m² bouwklaar maken.

Ontbossen en bouwrijp maken perceel

Een bouwgrond van 2200 m² met grote eiken bomen, dennen en struiken moet volledig ontbost worden. Daarbovenop zou ook een oppervlakte van 8000 m² ontbost en omgeploegd moeten worden. De bedoeling is dat deze klaargemaakt moet worden om gras te strooien.

Ontbossen en bouwrijp maken perceel

Wij kochten een bouwgrond van 9.83 are (20,3m breed en 47,5m lang). Het is dus een oud bos vol met grote eiken en beuken. Er staan uiteraard ook heel wat jonge scheuten tussen. Het perceel dient volledig ontbost te worden. Daarenboven zouden we optioneel ook willen vragen om in het aansluitend bos achteraan en rechts van de woning de overblijvende bomen wat op te snoeien, takken wegnemen, enz. tot op ongeveer 8m hoogte.

Ontbossen en bouwrijp maken

Ik heb een grond gekocht van ca 13 aren. Dicht bestruikt en ongeveer 15 bomen. Moet ontbost worden.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Perceel 1000 m² met chalet schuurtje en dubbelcarport, veel wilde begroeing te Essen Wildert. Terrein kaal opleveren tbv herbebossing volgens eisen zodat bouwvergunning kan worden aangevraagd.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Op de bouwgrond staan drie bomen en veel struikgewas. Foto is beschikbaar. Enige probleem is dat de drie bomen via de omgevingsvergunning dienen gekapt te worden. Het struikgewas mag er asap vanaf. Oppervlakte : 7,5 are

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Perceel bouwgrond van 1000 m² , waarvan er een gedeelte +-500m² bebost is = struiken (van 3 meter hoog), bomen (stam van max 15 cm in diameter en hoogte van max 8m) > zie foto's .

Ontbossen en bouwrijp maken van bouwgrond

De struiken en bomen van de ongeveer 8 are bouwgrond laten verwijderen, ook ontwortelen, de grond mag diep gefreesd worden en geëgaliseerd.