Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Open gracht duurzaam afwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Open gracht duurzaam afwerken:

Open gracht duurzaam afwerken

Voor het heraanleggen van onze voortuin zijn wij op zoek naar iemand die onze gracht zou kunnen afwerken. We twijfelen nog over de gracht opmetsen met kasseien of afwerken in tropisch hardhout. De gracht is 12 meter lang en 80 cm diep. Momenteel is er enkel begroeiing van gras en onkruid.

Tuinomheining + keerwanden voor gracht plaatsen

Onze tuin moet rondom omheind worden met onderaan een betonnen plaat met daarboven een groene gekruiste draad van zo’n 150cm hoog (incl plaat ongeveer 170-180cm hoog) en dit over een totale omtrek van ongeveer 60 lopende meter. Het plaatsen van een keerwand naast onze oprit die aansluit op een gracht met daarnaast een open veld. Het zou over ongeveer 20 lopende meter gaan met mogelijks nog andere stukken die moeten gedaan worden..

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over een afsluiting langs straat kant naast een open gracht van 16 meter. De hoogte graag een 2 meter. Graag een houten afsluiting plaatsen.

Open gracht duurzaam afwerken

Open gracht voor een vrijstaand woonhuis elegant en zeer duurzaam afwerken, totaal ca 30 m (42 m kavelbreedte onderbroken door brede oprit van 12 m dus 42 - 12 = 30 m). Hardhouten afwerking (indien levensduur > 20 jaar) is een optie, heb ook al gehoord dat bepaalde kunststofpanelen bestaan maar heb ik nog geen voorbeelden van gezien, andere voorstellen mogen ook... elegant en zeer duurzaam! Doel is om de gracht veel onderhoudsvriendelijker te maken en gelijktijdig elegant en mooi afgewerkt. Foto's verduidelijken huidige situatie...

Afsluiting plaatsen in kunststof

Plaatsen van afsluiting van ca. 10 m met een hoogte van 1,20 m in kunststof bankirai. Plus overdekking van open gracht (3 m X 3 m) eveneens in bankirai kunststof